Edi Iordănescu a plecat de la Pandurii

Publicat: Luni, 20 Iunie 2016 12:06 // Actualizat: Luni, 20 Iunie 2016 12:06 // Sursa: romaniatv.net

Edi Iordănescu a anunţat, luni, că nu îşi va prelungi contractul cu Pandurii Târgu Jiu.

"Am decis să nu mai prelungesc contractul cu Pandurii Târgu Jiu. Deşi mă încearcă un sentiment de regret imens, pentru că e în spate o muncă de un an şi jumătate încununată cu o prezenţă europeană, pentru că am cunoscut oameni deosebiţi, pentru că am făcut performanţă împreună, pentru că am trăit momente frumoase la Târgu Jiu şi în mod special pentru că dezamăgesc suporterii care sigur aşteptau continuitate, cred totuşi că e decizia corectă. Latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă pe care am construit-o împreună cu Narcis Răducan şi factorii de decizie.

Sunt un antrenor care se ghidează după principii şi cred că trebuie început un alt proiect în alte condiţii, cu alte obiective şi probabil cu alţi oameni implicaţi. De aceea nu-mi rămâne decât să mulţumesc factorilor de decizie, conducerii administrative, jucătorilor, suporterilor şi tuturor celor care au fost implicaţi în proiectul Pandurii, să urez mult succes clubului în continuare şi să asigur toţi târgujienii că Pandurii va rămâne mereu în inima mea! Hai Pandurii!", a declarat Edi Iordănescu.

Narcis Răducan, preşedintele clubului, l-a felicitat pe Edi Iordănescu pentru munca depusă la Pandurii şi pentru rezultate şi a anunţat că în două zile va fi numit un nou antrenor: "Toate felicitările pentru ceea ce a făcut Edi Iordănescu într-un an şi jumătate. A ridicat echipa din zona retrogradării şi a adus-o pe o poziţie de gală, turul 3 în Europa League. Din păcate azi a spus NU continuării în condiţii speciale, a luptei şi cu problemele şi realităţile întregului fotbal românesc. Îi doresc să plece într-un campionat unde nu există această uzură mentală care l-a marcat aici. În două zile vom anunţa noul antrenor pe care suporterii noştri îl vor susţine la fel de intens. În cel mai scurt timp vor veni antrenori şi jucători cu entuziasm şi dornici să lucreze la acest nivel, să continue munca începută de Edi Iordănescu".

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Edi Iordanescu Narcis Răducan Pandurii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 iun 12:25
... Edi Iordănescu a anunţat, luni, că nu...
1
EUR
4.8365
RON
07 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H