Edi Iordănescu, suspendat două etape după ce Cristi Balaj l-a eliminat aiurea în meciul cu Dinamo

Edi Iordănescu, antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, a fost suspendat două meciuri de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost trimis în tribună la partida cu Dinamo (scor 1-1).

23 mart. 2016, 13:25
Edi Iordănescu, suspendat două etape după ce Cristi Balaj l-a eliminat aiurea în meciul cu Dinamo

Pe lângă suspendarea de două etape Edi Iordănescu a primit o penalitate sportivă de 4.500 de lei. Secundul lui Iordănescu la formaţia gorjeană, Radu Alexandru, a fost suspendat un meci şi a primit o penalitate sportivă de 5.670 de lei.

Tehnicienii Edward Iordănescu şi Radu Alexandru au fost eliminaţi în partida Dinamo Bucureşti – Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1, din etapa a treia a play-off-ului Ligii I. La finalul meciului, antrenorul principal al gorjenilor a spus că arbitrul Cristian Balaj l-a eliminat pe secundul său pentru că s-a bucurat excesiv la golul formaţiei sale, moment în care l-a aplaudat pe central, iar acesta l-a trimis şi pe el în tribună.

Mijlocaşul echipei Pandurii Târgu Jiu, Viorel Nicoară, eliminat în partida cu Dinamo, a fost suspendat trei meciuri şi a primit o penalitate sportivă de 10.000 de lei.

Fundaşul bulgar al formaţiei CS Universitatea Craiova, Valentin Iliev, eliminat în partida cu ACS Poli Timişoara din etapa a treia a play-out-ului, a fost suspendat un joc şi a primit o penalitate sportivă de 740 de lei.

Comisia de Disciplină a FRF a acordat termen în 30 martie pentru judecarea cazului antrenorului echipei FC Voluntari, Ionel Ganea. Acesta a agresat verbal o jurnalistă de la Look TV, după partida din deplasare cu CSMS Iaşi, câştigată cu scorul de 1-0, el ameninţând-o şi înjurând-o pe tânără. Ganea a ameninţat-o şi înjurat-o pe Alina Iosub la interviurile de după meci.