Ediţia de miercuri a revistei „Charlie Hebdo”, tipărită în 2,5 milioane de exemplare

Următorul număr al publicației satirice "Charlie Hebdo" va fi tipărit în 2,5 milioane de exemplare și nu va scuti niciuna din țintele sale favorite, de la extrema dreaptă franceză la jihadiști și papă. Va fi al doilea număr după atentatul care a decimat redacția la 7 ianuarie și va apărea miercuri, amintește luni AFP.

23 feb. 2015, 19:58
Ediţia de miercuri a revistei „Charlie Hebdo”, tipărită în 2,5 milioane de exemplare

Următorul număr al „Charlie Hebdo” va fi tipărit în 2,5 milioane de exemplare. Va fi al doilea număr după atentatul care a decimat redacția la 7 ianuarie și va apărea miercuri, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Scandalul caricaturilor cu Mahomed: Se cere CAPUL directorului publicaţiei Charlie Hebdo

Dezvăluită luni, prima pagină a ediției înfățișează o haită de câini, fiind caricaturizați Marine Le Pen, lidera Frontului Național, un jihadist reprezentat de un câine negru cu un kalașnikov între dinți, sau papa, pornit în urmărirea unui cățeluș care ține în gură un exemplar al publicației. Nu lipsește nici Nicolas Sarkozy.

„Sensul acestui număr (1.179 — n.r.) este să spună că ‘viața continuă’ „, a declarat Riss, noul director al Charlie Hebdo, rănit și el în atentat de frații Kouachi, pe site-ul cotidianului Liberation, care îi găzduiește pe ziariștii de la publicația satirică de la masacrul (soldat cu 12 morți) comis luna trecută de cei doi frați jihadiști.

Citeşte şi Ce caricatură a publicat The Guardian ca reacţie la atentatul de la Charlie Hebdo

 

loading...