Ediţia online a cotidianului The Washington Post va include o pagină în limba arabă

Publicat: Vineri, 11 Ianuarie 2019 08:57 // Actualizat: Vineri, 11 Ianuarie 2019 08:57 // Sursa: romaniatv.net

Cotidianul The Washington Post a anunţat joi că va lansa pe site-ul său o pagină în limba arabă ce va reuni traduceri ale editorialelor, articolelor de opinie şi relatărilor corespondenţilor externi, transmite AFP.

Această pagină va permite ''întinderea razei de acţiune a jurnalismului The Washington Post la cititori din întreaga lume'' şi publicarea ''traducerilor de nivel înalt ale textelor pertinente pentru un public vorbitor de arabă'', a explicat cotidianul american.

Pagina în limba arabă a ediţiei online a publicaţiei The Washington Post va cuprinde articolele realizate de redactori din întreaga lume, în special din Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

Secţiunea de opinii a acestui cotidian a experimentat deja traducerea articolelor în alte limbi, precum spaniolă, turcă şi farsi.

''Această pagină va simplifica pentru mai mulţi cititori accesul la comentarii gratuite şi independente în legătură cu subiecte politice şi culturale care îi afectează cel mai mult'', a explicat Fred Hiatt, responsabil al secţiei editoriale a publicaţiei The Washington Post.

''Importanţa acestui demers a devenit ''mai evidentă după moartea colegului nostru Jamal Khashoggi, care vedea în mod clar nevoia unui asemenea forum'', a adăugat Hiatt.

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, asasinat pe 2 octombrie în consulatul ţării sale la Istanbul, colabora cu mai multe publicaţii, mai ales cu The Washington Post.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
pagină limba arabă The Washington Post
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8419
RON
02 Jun
noapte 7 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H