EDU.RO REPARTIZARE COMPUTERIZATA LICEU 2015: Anunţ important pentru ADMITERE LICEU 2015

Publicat: Marţi, 14 Iulie 2015 11:45 // Actualizat: Marţi, 14 Iulie 2015 11:45 // Sursa: romaniatv.net

EDU.RO REPARTIZARE COMPUTERIZATA 2015: Astăzi are loc repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a, la liceele pentru care au optat.

Conform calendarului de admitere la liceu, repartizarea va fi disponibilă pe site-ul admitere.edu.ro, iar în cursul zilei de mâine, vor fi afişate listele cu absolvenţii repartizaţi, la fiecare unitate de învăţământ. De asemenea, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va publica lista locurilor rămase neocupate în urma primei repartizări, precum şi lista locurilor rămase neocupate. Ulterior, candidaţii vor avea termen până pe 24 iulie, să îşi depună dosarele de înscriere la unităţile la care au fost repartizaţi.

REPARTIIZARE COMPUTERIZATA LICEU 2015 EDU.RO

Tot mâine debutează cea de-a doua etapă de admitere în învăţământul liceal, pentru candidaţii din seria curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare. Pe 15 iulie, ei se pot înscrie la liceele care organizează probe de aptitudini şi mai au locuri libere. Apoi, între 15 şi 20 iulie, candidaţii care nu au participat la prima repartizare pot completa fişele de opţiuni, iar cei care au rămas nerepartizaţi completează, la rândul lor, o nouă fişă de opţiuni. Pe 23 iulie va avea loc repartizarea computerizată din a doua etapă a admiterii. Ulterior, între 27 şi 30 iulie, Comisia judeţeană de admitere va trebui să rezolve situaţiile speciale ivite după cele două etape de repartizare computerizată, dar şi repartizarea candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi a candidaţilor care nu au participat la primele două repartizări computerizate. 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
14 iul 12:13
...are loc repartizarea computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a, la liceele pentru care au optat. Citește mai departe…

...
14 iul 12:01
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for...
14 iul 11:57
Votează email 0 email
...computerizată a absolvenţilor de clasa a VIII-a, la liceele pentru care au optat. Citește mai departe… Mai mult: romania tv ...
1
EUR
4.8730
RON
22 Oct
noapte 6 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H