Eduard, unul dintre bărbații dispăruți în apele Mureșului, a postat imagini surprinzătoare cu o zi înainte de tragedie

Eduard, unul dintre bărbaţii dispăruţi în recenta tragedie care a avut loc pe râul Mureş, a postat, pe contul lui de socializare, imagini surprinzătoare, cu doar o zi înainte de nefericitul eveniment.

05 mai 2023, 15:22
Eduard, unul dintre bărbații dispăruți în apele Mureșului, a postat imagini surprinzătoare cu o zi înainte de tragedie

Eduard, unul dintre bărbații dispăruți în apele Mureșului, a postat a postat pe contul lui de socializare, imagini surprinzătoaare, cu doar o zi înainte de nefericitul eveniment.

Eduard a distribuit în mediul online imagini în care apare în cimitir. El lucra pentru o firmă care făcea lucrări funerare, cel puțin asta se înțelege din filmările pe care le posta pe contul său de socializare.

Citeşte şi Tragedia de pe Mureş. Echipele de căutare-salvare au găsit trupul unui bărbat. Urmează să fie identificat

Eduard şi Alina, mama  al cărei copil a murit pe loc, în momentul tragediei de pe Mureş, erau în toiul pregătirilor pentru a se căsători. Nu au mai apucat să facă acest pas, tragedia zădărnicindu-le planurile.

Citeşte şi Tragedie în apele râului Mureș. O barcă gonflabilă, în care se aflau 12 persoane, s-a răsturnat. Un copil de trei ani a murit înecat, iar patru persoane, printre care doi minori, sunt dați dispăruți

Soţul Alinei a fost găsit vineri. Alina, una dintre supraviețuitoarele tragediei, este îngenuncheată de durere, căci atât fiul ei, Nicolas, de doar 3 ani, cât și bărbatul care ar fi trebuit să-i devină soț oficial în această vară, Eduard, s-au stins din viață.