Edward Sanda a făcut-o lată, din nou! Cleopatra Stratan, scoasă din sărite de către soț: ”Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt împreună de mai bine de 3 ani și deja sunt cunoscuți în România ca și cuplu, mai ales după participarea la America Express. Însă momentele stânjenitoare din emisiune nu au fost singurele care au stârnit atenția celorlalți, ci și alte scene ieșite din comun. Vezi mai jos toate detaliile.

11 dec. 2023, 13:54
Edward Sanda a făcut-o lată, din nou! Cleopatra Stratan, scoasă din sărite de către soț: ”Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat!”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai renumite cupluri din showbiz-ul românesc.

Citește și Bordea şi Cortea îl desfiinţează pe Edward Sanda după prestaţia la „America Express”: „Când am văzut faza aia la TV, am zis că sigur e făcută la montaj, că au fost lipite cuvintele. Nu ai cum aşa ceva”

În anul 2021, Cleopatra și Edward s-au căsătorit, după ce fiica lui Pavel Stratan a împlinit 19 ani.

Povestea lor de dragoste este și un exemplu pentru mulți tineri, iar tânăra artistă a mărturisit că și-a dorit enorm să fie toată viața cu artistul.

În urmă cu aproximativ un an, cei doi îndrăgostiți au fost invitați la podcast-ul Instinctive.ro, unde li s-a cerut să își descrie partenerul într-o propoziție.

Edward Sanda nu s-a abținut și a făcut o gafă, iar Cleopatra Stratan i-a atras imediat atenția, ea fiind mereu vigilentă când vine vorba de interviurile soțului ei.

Cel mai probabil artistul nu a înțeles întrebarea, astfel că și-a descris soția într-un singur cuvânt, nu într-o propoziție, așa cum i se ceruse inițial.

În loc să formuleze o propoziție prin care să o descrie pe Cleopatra, artistul a spus doar un cuvânt, și anume ”unică”, un cuvânt pe care l-a repetat chiar de două ori, pentru că nu a înțeles cerința moderatorilor din podcast.

„Propoziție, nu cuvânt”, i-a atras atenția Cleopatra Stratan.

„Unică în lume”, a răspuns din nou Edward.

„Într-o propoziție ai nevoie de subiect și predicat!”, i-a spus pentru a doua oară artista.

„Ea este unică în lume”, a fost răspunsul final al cântărețului, în vârstă de 26 de ani.

Pavel Stratan, susținătorul celor doi

Invitat la „Detectorul de minciuni” în vlogul lui Selly, soțul Cleopatrei Stratan a povestit cum a fost prima întâlnire cu socrul său.

Artistul a recunoscut că la început s-a temut de reacția lui Pavel Stratan, însă pe parcurs și-a dat seama că tatăl Cleopatrei are doar intenții bune la adresa celor doi.

Citește și Cleopatra Stratan și Edward Sanda, prima echipă eliminată de la America Express 2023. Artistul a izbucnit în lacrimi: „Mi-ar fi plăcut să mai stăm”

„La prima întâlnire oficială cu Pavel Stratan am avut mari emoții, dar a fost foarte ok. Eu nu știam cum o să reacționeze și ce o să îmi zică. Mă așteptam la tot ce e mai rău. Nici nu îmi aduc aminte dacă am zis ceva, dar el a spus că e de acord cu relația noastră, că ne susține”, i-a spus Edward lui Selly.