Şef nou la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”

Șeful Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), col. dr. Nicolae Cornea, a numit marți un nou șef la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) "Dobrogea", cu delegație temporară pentru o perioadă de șase luni.

23 dec. 2014, 15:22
Şef nou la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”

Vicepremierul pentru securitate națională și ministru al Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anunțat marți, în videoconferința cu prefecții și șefii structurilor de ordine publică, faptul că șeful IGSU, col. dr. Nicolae Cornea, la împuternicit la conducerea ISU „Dobrogea” pe col. Gheorghe Constantin, ofițer specialist principal I în cadrul IGSU, anterior ocupând timp de 24 de ani funcția de comandant detașament la ISU „Șerban Cantacuzino”-Județul Prahova.

Potrivit Agerpres, fostul comandant al lSU „Dobrogea”, col. Viorel Jianu, a fost demis în urma tragediei aviatice de pe Lacul Siutghiol în care și-au pierdut viața cele patru persoane aflate la bordul unui elicopter SMURD. Tot ca urmare a modului ineficient de acțiune în cazul acelui sinistru a fost demis și prefectul județului Constanța, Radu Volcinschi.

VEZI ŞI PRIMELE IMAGINI ale tragediei de la Siutghiol filmate cu o DRONĂ VIDEO