Efect neaşteptat al cannabisului. Boala care este tratată excelent cu marijuana

Publicat: Vineri, 23 Mai 2014 16:54 // Actualizat: Vineri, 23 Mai 2014 16:54 // Sursa: romaniatv.net

Efectele benefice pe care le are cannabisul asupra unor probleme medicale sunt încă aprins dezbătute de oamenii de ştiinţă. O cercetare recentă sugerează că această plantă poate ajuta bolnavii care suferă de o formă gravă de epilepsie.

Mai multe articole publicate în revista Epilepsia prezintă potenţialele efecte ale marijuanei şi cannabidiolului pur asupra acestie boli.

Unul din cazurile prezentate este al unui copil care suferea de sindromul Dravet, o formă severă de epilepsie şi care a fost tratat cu marijuana medicală.

Marijuana îi era administrată copilului în paralel cu medicamentele recomandate de medic.

În mod surprinzător, efectul plantei a fost foarte puternic. Numărul de crize s-a redus de la 50 de zi la cel mult 3 pe lună.

Medicii atrag însă atenţia că studiile trebuie continuate pentru ca efectul benefic să fie demonstrat clar. În prezent, 21 de state din SUA au legalizat consumul de cannabis ca tratament medical.

Un alt studiu a demonstrat efectul anticonvulsiv al cannabisului asupra animalelor. Cercetătorii vor să organizeze studii similare şi pe grupuri de pacienţi bolnavi de epilepsie.

În paralel, alte cercetări au arătat că marijuana administrată bolnavilor de epilepsie poate provoca anxietate, dependenţă sau chiar schizofrenie.

Marijuana medicală este recomandată uneori şi pentru a trata persoanele care suferă de sindrom post-traumatic, de dureri sau pentru a reduce greaţa la bolnavii care fac chimioterapie, scrie Daily Mail

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cancer cannabis chimioterapie epilepsie marijuana
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 mai 14:20
...sugerează că această plantă poate ajuta bolnavii care suferă de o formă gravă de epilepsie. Citește mai departe…

...
23 mai 17:48
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Tiny.Cc/RoML

Esti Captivat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Tiny.Cc/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti beneficia de Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Tiny.Cc/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Alege link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Tiny.Cc/RoML
23 mai 17:18
...
Efectele benefice pe care le are cannabisul asupra unor probleme medicale sunt...
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H