Egipt: Cel puţin 30 de persoane au murit într-un accident în care au fost implicate trei microbuze

Cel puţin 30 de persoane şi-au pierdut viaţa luni dimineaţă într-un accident în sudul Egiptului în care au fost implicate trei microbuze, au anunţat surse medicale şi din cadrul serviciilor de securitate, relatează AFP şi Reuters.

13 oct. 2014, 09:09
Egipt: Cel puţin 30 de persoane au murit într-un accident în care au fost implicate trei microbuze

Cel puţin 30 de persoane au murit într-un accident în care au fost implicate trei microbuze, în Egipt. Accidentul, care s-a produs în provincia Aswan, s-a soldat de asemenea cu 15 răniţi şi ar fi fost cauzat de un exces de viteză.

Accidentele de circulaţie sunt frecvente în Egipt, unde starea şoselelor este proastă, iar regulile nu sunt întotdeauna respectate.

În august, cel puţin 33 de persoane au murit şi 41 au fost rănite în urma coliziunii între două autocare în apropiere de staţiunea balneară Sharm el Sheikh, în sudul peninsulei Sinai.

VEZI şi Imagini TERIFIANTE de la ACCIDENTUL DIN GRECIA, provocat de un şofer român. FOTO şi VIDEO

Aproape 12.000 de persoane mor anual în accidente auto în Egipt, conform cifrelor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Peste 15.000 de accidente pe şosele au avut loc în această ţară în 2013, conform cifrelor oficiale făcute publice în una iunie.

ACCIDENT GRECIA. DEZVĂLUIRI despre românul care a provocat TRAGEDIA RUTIERĂ

 

loading...