EL CHAPO. Dezvăluiri şocante în timpul procesului lui Joaquin „El Chapo” Guzman. Câte persoane a ucis cel mai mare traficant de droguri

EL CHAPO. Măsuri extrem de stricte în Statele Unite ale Americii unde urmează să înceapă procesul lui Joaquin Guzman, poreclit El Chapo, liderul cartelului Sinaloa din Mexic şi cel mai mare traficant de droguri al momentului.

28 iul. 2018, 14:19
EL CHAPO. Dezvăluiri şocante în timpul procesului lui Joaquin „El Chapo” Guzman. Câte persoane a ucis cel mai mare traficant de droguri

EL CHAPO. Una dintre cele mai importante întrebări la care autorităţile trebuie să aducă un răspuns este câte persoane a ucis El Chapo. De altfel, procurorii au produs un adevărat şoc când au anunţat că l-au pus sub acuzare pentru un număr de omoruri cuprins „între 20 şi o infinitate de oameni”. Aceştia au arătat că au dovezi pentru 20 de cazuri de omor, dar sunt convinşi că numărul real este unul mult mai mare.

EL CHAPO. El Chapo a reuşit să scape de două din închisoare în timpul în care a fost încarcerat în Mexic, dar viitorul arată mult mai dur pentru el odată cu extrădarea în SUA unde este închis de aproximativ doi ani.

EL CHAPO. Despre viaţa şi cariera infracţională a lui El Champo s-a făcut de atlfel şi un serial extrem de apreciat, difuzat de Netflix. În aceste zile tocmai a fost lansat sezonul 3 din EL CHAPO.


loading...