El este fratele mai mare al lui Dan Diaconescu. Cum arată şi cu ce se ocupă „Doctor Boeing” GALERIE FOTO

Daca Mario Diaconescu, fratele mai mic al lui DD, care locuieste in prezent in Bucuresti, a participat activ la ridicarea OTV-ului si apoi a intrat in politica impreuna cu Dan, Nicolae (fratele cel mai mare) a avut un cu totul alt destin.

15 apr. 2016, 10:30

Nicolae Diaconescu a absolvit in 1988 Facultatea de Inginerie Aerospatiala din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti, dupa care a fost repartizat la Fabrica de Avioane de la Bacau (in prezent Aerostar SA), scrie wowbiz.ro. Aici avea sa ramana pana in ziua de azi, adica timp de 28 de ani, urcand in ierarhia companiei pana in pozitia de Business Development Director, pe care o ocupa din 2009.

Citeşte şi Gigi Becali: Criminalilor, uite cum le mor părinţii! ANP e vinovată de moartea tatălui lui Dan Diaconescu

Mai exact, el se ocupa de strategia de afaceri pe termen lung a companiei, insa are in subordine directa si programul de mentenanta pentru avionul Boening 737, mai ales ca este specialistul numarul 1 din Romania pentru acest model. Datorita priceperii sale, Nicolae Diaconescu a primit porecla de „Doctor Boeing” din partea colegilor sai, practic o recunoastere a experientei sale exceptionale.

Nicolae Diaconescu este casatorit, are doi copii si locuieste intr-un apartament din Bacau. La inmormantare, el a venit impreuna cu sotia lui intr-o masinuta de doar cateva mii de euro, spre deosebire de Dan care s-a prezentat direct de la inchisoare la bordul unui bolid de zece ori mai scump.

Citeşte şi Dan Diaconescu a fost ELIBERAT din închisoare, pentru a participa la înmormântarea tatălui său VIDEO

Lui „Doctor Boeing” nu prea-i place publicitatea si nu a agreat niciodata stilul fratelui sau celebru. Acest lucru a dus si la o ruptura intre ei, presa speculand cu cativa ani in urma ca cei doi nu-si mai vorbesc deloc. Intre timp, cei doi s-au impacat, mai ales ca moartea tatalui lor i-a adus impreuna acasa, la Caracal.