El e marele actor de la Hollywood care nu şi-a cunoscut fiica nici la trei ani de la naştere, deşi le ajută financiar pe ea şi mama ei

Actorul Owen Wilson a jucat de nenumărate ori roluri de tată perfect pe micul ecran, însă în viaţa reală lucrurile stau cu totul diferit pentru el din această perspectivă.

13 oct. 2021, 21:26
El e marele actor de la Hollywood care nu şi-a cunoscut fiica nici la trei ani de la naştere, deşi le ajută financiar pe ea şi mama ei

Owen Wilson a avut o viaţă sentimentală destul de complicată. Are trei copii, pe Robert, cu fosta iubită Jade Duell, pe Finn, cu antrenoarea de fitness Caroline Lindqvist, care nu a fost niciodată iubita lui oficială. Apoi, a apărut al treilea copil, o fetiţă pe nume Lyla.

Relaţia pe care Owen Wilson a avut-o cu antrenoarea Caroline a fost una tumultoasă. Ea era căsătorită atunci când a descoperit că e însărcinată cu copilul lui Owen. Au ales să crească copilul împreună, cu toate că nu au avut niciodată planuri de căsătorie.

„Owen este foarte implicat în sarcină. El nu are o relaţie cu Caroline şi nici nu intenţionează să fie într-o relaţie, dar o susţine pe Caroline‟, a declarat o sursă pentru publicaţia „Us Weekly‟.

Actorul a acordat recent un interviu pentru o publicaţie în care a vorbit despre cei doi băieţi ai săi şi despre viaţa de tată, însă nu a făcut referire niciun moment al al treilea copil, la Lyla, pe care nu a întâlnit-o nici acum, la trei ani de la naştere.

Mama fetiţei Lyla este Varunie Vongsvirates, cu care Owen s-a întâlnit ocazional în ultimii ani. Relaţia dintre cei doi a fost cu multe probleme. Atunci când a aflat că era însărcinată, actorul i-a cerut lui Varunie un test de paternitate. Apoi, Owen a decis că nu vrea să facă parte din viaţa ei şi a fetiţei.

„În instanţă, în luna iunie, el chiar a bifat caseta care indica faptul că nu-şi doreşte să viziteze fetiţa. Nu vrea s-o vadă şi nici custodia ei‟, a dezvăluit o sursă în noiembrie 2018, la scurt timp după naşterea Lylei.

Varunie Vongsvirates a spus că Owen nu şi-a exprimat niciodată dorinţa de a-şi cunoaşte fetiţa, cu toate că îi seamănă leit.

„Owen nu a cunoscut-o niciodată pe Lyla. Niciodată”, a declarat mama ei, Varunie Vongsvirates, în noiembrie 2019 şi a adăugat: „Ne ajută financiar, dar nu a venit vorba niciodată despre asta‟.