El e suspectul principal al unei crime nerezolvate de opt ani. Anchetatorii cred că ar fi ucigașul actriței Gabriela Dorbai

Un bărbat din Satu Mare e suspectul principal într-o crimă care nu a fost rezolvată nici după opt ani. Anchetatorii îl suspectează că ar fi ucis-o pe actrița Gabriela Dorgai.

08 feb. 2022, 16:00
El e suspectul principal al unei crime nerezolvate de opt ani. Anchetatorii cred că ar fi ucigașul actriței Gabriela Dorbai

Un bărbat din Satu Mare, suspectul principal al unei crime nerezolvate de opt ani

Gabriela Dorbai, actriță la Teatrul de Nord din Satu mare la vremea aceea, a fost ucisă pe malul râului Someș în toamna lui 2014.

Oamenii legii au început încă de atunci un portret – robot al criminalului, pe baza detaliilor date de martori. Însă au trecut opt ani de atunci și nimeni nu știe cu exactitate cine a fost criminalul, potrivit Antena 3.

În acest început de an, un bărbat din Satu Mare a fost reținut, iar apoi a fost arestat preventiv, după ce iica sa a povestit că acesta a batjocorit-o de zeci de ori în ultmii doi ani.

În acest fel anchetatorii au observat o asemănare între el și porterul robot al suspectului din 2014. Au început o nouă serie de investigații. Anchetatorii spun că în 2014, când actrița Gabriela Dorgai a fost ucisă pe malul râului Someş, suspectul lucra ca agent de pază, iar ulterior, după crimă, şi-a dat demisia şi a plecat în străinătate, acolo unde a trăit mulţi ani.

A revenit în România în urmă cu câțiva ani, iar la începutul anului acesta a fost reţinut şi arestat pentru viol şi incest, după ce fiica sa l-a acuzat că şi-a bătut joc de ea. S-a aflat după ce adolescenta de 17 ani i-a povestit iubitului drama prin care a trecut și împreună au mers la Poliție.

„La data de 5 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați, de către o tânără, de 17 ani, din Craidorolț, cu privire la faptul că ar fi fost constrânsă, în repetate rânduri, de tatăl său, să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că aspectele sesizate de tânără, se confirmă. Bărbatul, de 48 de ani, din Craidorolț, este cercetat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Acesta a fost încarcerat la Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție de Județean Satu Mare”, au anunţat poliţiştii din Satu Mare, după ce bărbatul a fost arestat preventiv.