El este Alex, românul de 27 de ani mort într-un tragic accident care a avut loc în Spania! ”Mi se rupe inima după tine”

Alex avea doar 27 de ani și o viață înainte, însă destinul i-a fost frânt mult prea devreme de un tragic accident care a avut loc în Spania.

04 mart. 2024, 10:38
El este Alex, românul de 27 de ani mort într-un tragic accident care a avut loc în Spania! ”Mi se rupe inima după tine”
El este Alex, românul de 27 de ani mort într-un tragic accident care a avut loc în Spania!

El este Alex, românul de 27 de ani mort într-un tragic accident care a avut loc în Spania! În urmă cu câțiva ani, Alex a plecat la muncă în străinătate ca mulți alți români, de altfel, pentru a-și face un rost în viață.

Citește și Alexei Navalnîi a fost înmormântat la Moscova. Mii de persoane au venit la cimitir. Unii au scandat: „Putin, ucigaşul”- VIDEO

El este Alex, românul de 27 de ani mort într-un tragic accident care a avut loc în Spania!

Tânărul originar din Maramureș s-a stabilit în Spania, unde era extrem de mulțumit de locul de muncă pe care îl avea, dar și de viața pe care a reușit să și-o clădească acolo.

Maramureșeanul avea foarte multe planuri și în august își dorea să se întoarcă în țară pentru a-și revedea familia. Însă, toate planurile sale au fost năruite de un tragic accident care a avut loc zilele trecute pe A5 în provincia Toledo, din Spania.

10 mașini printre care și cea a lui Alex au fost implicate înt-un carambol în care patru persoane au fost rănite, iar una a decedat.

În operațiunea de salvare au fost implicați polițiștii din Garda Civilă, trei echipaje medicale de terapie intensivă, două echipaje de prim-ajutor și pompierii din Illescas și Santa Olalla.

Însă din păcate, salvatorii nu au putut să mai facă nimic pentru Alex, care a fost declarat decedat.

Vestea morții tânărului a căzut ca un trăsnet penste toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Familia și prietenii lui Alex sunt devastați de durere și nu le vine să creadă că acesta nu mai este.

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe din partea celor care l-au cunoscut și apreciat pe maramureșean.

„Drum lin spre cer, dragul meu nepoțel! Nu-mi vine să cred că nu mai ești printre noi. Mi se rupe inima după tine (…) nu-mi vine să cred cum te-ai dus așa de vreme.

Ieri am vorbit cu tine ultima dată și mi-ai promis că vei veni acasă în august. Doamne!”, a scris un apropiat al tânărului pe rețelele de socializare.

Citește și Veste tristă în lumea culturii! A murit criticul și istoricul literar Alex Ștefănescu, la vârsta de 76 de ani