El este cel mai sexy bărbat în viaţă. Fanii cer ca actorul să fie noul Bond

Actorul britanic Idris Elba, pentru care fanii militează să preia rolul agentului 007 în următorul film al francizei "Bond", a fost ales, luni, "cel mai sexy bărbat în viaţă" pe anul 2018 de către revista People.

06 nov. 2018, 15:22
El este cel mai sexy bărbat în viaţă. Fanii cer ca actorul să fie noul Bond

Actorul născut în Londra, în vârstă de 46 de ani, a declarat că nu a crezut când i-a fost comunicată vestea de reprezentanţii revistei.   „Să fim serioşi, imposibil. Pe bune?„, a spus Idris Elba pentru revista People. „Am stat în faţa oglinzii. M-am verificat. „Da, eşti un pic sexy astăzi”. Dar ca să fiu cinstit, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză plăcută, cu siguranţă mi-a crescut încrederea în mine„, a adăugat el. 

Unul dintre cei mai cunoscuţi actori britanici, Elba a câştigat Globul de Aur pentru rolul principal din serialul poliţist BBC „Luther”, a mai apărut în „Thor” şi în serialul american „The Wire”. Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum au primit acest titlu în anii precedenţi. 

Doar doi bărbaţi de culoare – Denzel Washington în 1996 şi Dwayne „The Rock” Johnson în 2016 au câştigat acest titlu de când People a început să acorde distincţia în 1985. 

Fanii au militat pentru Elba, fiu de imigranţi africani, să preia rolul de la Daniel Craig, pe cel al agentului secret James Bond, după în următorul film al francizei, care va fi lansat în 2020. 

Elba va apărea pe coperta unui număr dublu special al revistei People care va fi, vineri, disponibil la chioşcuri.

viewscnt