El este cel mai tânăr milionar fantomă din România. Învârte banii cu lopata, conduce doar mașini de la 150.000 de euro în sus și are o afacere de milioane de euro, dar nimeni nu știa de el până acum – FOTO

Numele unui tânăr milionar, despre care încă nu știu foarte mulți români, e tot mai des menționat de vedetele din showbiz-ul românesc. Silviu Zaharia, căruia prietenii îi spun Zed, are 31 de ani și e cunoscut datorită relațiilor pe care le-a avut cu mai multe mondene de pe la noi.

14 dec. 2022, 13:25

Zed, supranumit „Regele Roților”, este din Piatra Neamț și conduce numai mașini de lux. Și-a construit un adevărat imperiu din vânzarea jantelor auto, ceea ce îi aduce sume colosale în cont. Omul de afaceri face parte dintr-o familie cu foarte mulți bani și în acest fel a atras fetele ca un magnet. A fost cu Denisa Nechifor, Roxana Bărău, Larisa Tănăsoiu, fosta asistentă de la Antena 1.

Afacerea cu jantele auto l-a scos din anonimat pe Zed și l-a și îmbogățit. Tânărul milionar are în conturi nu mai puțin de 600 de milioane de euro. Când iese cu bolizii de lux la plimbare devine brusc atracția șoselelor. Și-a pus de multe ori pe internet filmări în care prinde viteză de 250 de km/h, iar în felul acesta a atras și admirația altor milionari. Zed a fost surprins de mai multe ori în timp ce făcea întreceri sau drifturi în locuri publice.

Cel mai popular clip video al omului de afaceri este cel în care s-a luat la întrecere cu un Porche pe DN1. El a filmat scenele pline de adrenalină și le-a urcat pe internet. Aflat la volanul unui Lamorghini, Zed a băgat viteză de 250 de km/h.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ZED (@zedsly)

Cum a ajuns Zed să fie unul dintre cei mai bogați tineri din România

Toate pare că îi merg bine lui Zed. În viața personală e totul roz, afacerile merg ca pe roate și toți se întreabă care e secretul său. Pe lângă multă muncă și dedicare, ne putem gândi că și amuleta norocoasă despre care a și povestit la un moment dat a avut rostul ei.

„Totul a început (…) când tatăl meu Dumitru Zaharia, mi-a spus despre (Runele Scandinave ale Vikingilor). Fehu amulet este o rună ce aparține seriei futhark, ce simbolizează prosperitatea materială și spirituală. Folosind această amuletă, ar trebui să scapi de toate problemele pe care le ai, indiferent că sunt probleme legate de bani sau de dragoste.

Cu siguranță există persoane ce aleg să folosească tot felul de talismane despre care se spune că ar aduce noroc. Însă, unele sunt doar niște falsuri care nu au niciun efect asupra persoanei care-l poartă. De aceea, trebuie să fim foarte atenți și să ne informăm bine atunci când alegem să folosim un astfel de produs aducător de noroc. (…)”, a povestit tânărul afacerist pe site-ul său.

Tatăl lui Zed și-a deschis, în 1993, o firmă de panificație în comuna Brusturi, situată în județul Neamț. Afacerea lui Dumitru Zaharia a rezistat pe piață până în anul 2017, iar de atunci a decis să se reprofileze.

„Principala cauză care a dus la luarea deciziei de a înceta activitatea în sectorul panificație a fost lipsa de personal în general, nu neapărat lipsa de personal calificat. Românii au plecat în masă în străinătate și continuă se plece pentru venituri salariale mai mari”, a mărturisit ZED într-un interviu mai vechi.

Pasiunea tânărului milionar pentru mașini de lux

Zed are o colecție impresionantă de mașini de lux. El a povestit că, încă de când era mic, visul lui a fost să aibă o mașină specială. Însă a fost nevoie de multă muncă și implicare până să reușească să-și cumpere toate autoturismele dorite, după cum chiar el a mărturisit.

„A fost pasiunea mea și visul meu de când mă știu. Mereu m-am văzut având o mașină foarte specială. După 13 ani de muncă am reușit să-mi îndeplinesc dorința”, a spus ZED la o emisiune de televiziune.

El a mai făcut precizarea că toate mașinile de lux pe care le deține sunt personalizate, făcute după bunul său plac, și le aduce periodic schimbări. „Totul este făcut unic, special pentru mine. De la interior până la piese”, a mai spus el.