El este Marian, profesorul din Vâlcea, ucis chiar de soția și cei doi copii ai săi. Mesajul halucinant primit de mama bărbatului. ”După ce citești mesajul, să îl ștergi! Să nu spui la nimeni!”

Cazul Elodia de Vâlcea se adâncește pe măsură ce anchetatorii descoperă noi date și informații. Bărbatul dispărut în urmă cu mai bine de trei ani este Marian Claudiu Bălan, iar anchetatorii o acuză pe soția, dar și cei doi copii ai săi minori că l-ar fi ucis și ar fi scăpat de cadavru.

02 ian. 2024, 15:51
El este Marian, profesorul din Vâlcea, ucis chiar de soția și cei doi copii ai săi. Mesajul halucinant primit de mama bărbatului. ”După ce citești mesajul, să îl ștergi! Să nu spui la nimeni!”
El este Marian, profesorul din Vâlcea, ucis chiar de soția și cei doi copii ai săi

El este Marian, profesorul din Vâlcea, ucis chiar de soția și cei doi copii ai săi. Oamenii legii au ajuns la această concluzie, după ce o verișoară a bărbatului a reclamat dispariția bărbatului care de o vreme nu îi mai răspundea la telefon.

Citește și Un nou caz Elodia în Vâlcea! Femeie acuzată că și-a ucis soțul cu ajutorul fiului lor minor. Cadavrul este de negăsit

El este Marian, profesorul din Vâlcea, ucis chiar de soția și cei doi copii ai săi

Cazul Elodia de Vâlcea a început să prindă contur, după ce anchetatorii au aflat că soţii Bălan aveau un mariaj plin de certuri. Suspiciunile anchetatorilor cu privire la dispariția bărbatului s-au concretizat în momentul în care au constatat că explicațiile soției erau diferite față de cele pe care le-a dat anterior apropiaților.

Mai mult, oamenilor legii le-a ridicat un semn de întrebare și faptul că în iulie 2020, la 3 luni de la aşa-zisa plecare de acasă a soțului său, femeia a cerut la Judecătoria Râmnicu Vâlcea desfacerea căsătoriei.

La acest proces soţul nu s-a prezentat niciodată, iar un an mai târziu, divorţul s-a pronunțat din vina exclusivă a profesorului.

„Stabileşte locuinţa minorilor la domiciliul mamei reclamante. Dispune ca autoritatea părintească asupra minorilor, să se exercite în mod exclusiv de către mama reclamantă. Obligă pârâtul la plata pensiei de întreţinere în favoarea minorilor în cuantum de câte 350 lei/lunar pentru fiecare, ( în total 700 lei lunar)”, a fost decizia luată de Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

La trei ani de la dispariția profesorului, anchetatorii sunt de părere că acesta ar fi fost ucis de soția și copiii acestuia care nu au sesizat poliția după plecarea sa subită de acasă.

„În intervalul 10/11.04.2020, în timp ce se aflau în imobilul locuinţă de domiciliu, pe fondul unui conflict spontan izbucnit între membri familiei, respectiv între tată, mamă şi fiu, în contextul în care fratele mai mic a sărit cu cuţitul la tată, inculpatul (n.r.: fiul cel mare) a intervenit exercitând, conjugat cu inculpata, acte de agresiune asupra victimei, producându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia şi apoi i-au ascuns cadavrul care nu a mai fost găsit”, se mai arată în anchetă.

Mesajul halucinant primit de mama bărbatului dispărut 

Cu o lună înainte ca verișoara profesorului să meargă la poliție, mama profesorului de matematică a primit un mesaj dubios de pe numărul de telefon al acestuia.

„…după ce citești mesajul, să-l ștergi și să nu zici la nimeni ce îți zic. Îți zic ție, că să știi de mine. … Nu pot să zic unde sunt pentru că telefoanele sunt urmărite. Eu trebuie să mă ascund și să țin telefonul închis și să nu fiu găsit, deoarece sunt căutat.  Anul trecut am fost la un bordel de mai multe ori la niște fete. Pe urmă am aflat că aveau 15 ani. Peștii au făcut filmări și mă șantajează. Stau cu o fată și lucrez la negru. Mă descurc, mai ales că am banii de la tine”, a fost mesajul ciudat primit de mama bărbatului.

După ce autoritățile au început cercetările, soția profesorului a fost supusă testului poligraf pe care l-a picat.

Citește și Răsturnare de situaţie în cazul Elodia. Cristian Cioacă ar putea scăpa de închisoare