El este Robert, antreprenorul care a înțeles că în străinătate nu sunt câinii cu covrigii în coadă! „Îmi voi îndruma băiatul să își găsească un loc de muncă bun în România”

În urmă cu câțiva ani foarte mulți români au luat calea străinătății în speranța unui trai mai bun pentru ei și copiii lor. Însă, traiul în străinătate nu a fost tocmai ușor pentru mulți dintre compatrioții noștri care au făcut cale întoarsă și au ajuns la concluzia că și în România se poate trăi decent. Printre aceștia se numără și Robert Csaba, un antreprenor care după lungi peripeții prin Africa și Cipru a înțeles că în străinătate nu sunt câinii cu covrigii în coadă.

27 oct. 2023, 08:46
El este Robert, antreprenorul care a înțeles că în străinătate nu sunt câinii cu covrigii în coadă! „Îmi voi îndruma băiatul să își găsească un loc de muncă bun în România”

El este Robert, antreprenorul care a înțeles că în străinătate nu sunt câinii cu covrigii în coadă! Acum, antreprenorul în vârstă de 38 de ani spune cu mâna pe inimă că nu și-ar îndemna copilul să plece din țară.

Citește și Dan Şucu, discurs motivaţional pentru antreprenori: „Nu poate pixul unui politician să reprezinte viitorul sau existenţa firmei tale. Tu trebuie să lupţi pentru ea”

El este Robert, antreprenorul care a înțeles că în străinătate nu sunt câinii cu covrigii în coadă!

Robert a ajuns să aprecieze enorm România, după ce ani de zile a fost plecat în Africa și Cipru. Cu experiența acumulată acolo, dar și cu economiile pe care a reușit să le strângă, bărbatul a deschis o mică patiserie în Covasna care, în scurt timp, a devenit extrem de apreciată atât în rândul comunității locale, cât și în rândul turiștilor care trec prin zonă.

Datorită produselor tradiționale românești, antreprenorul a reușit să își îndeplinească cel mai mare vis, acela de a-i asigura viitorul copilului său.

Robert Csaba a dezvăluit că își dorește ca fiul său să își găsească un loc de muncă stabil și bine plătit în România și că nu l-ar sfătuit niciodată să plece din țară.

Cu toate acestea, bărbatul a subliniat că alegerea copilului său este mai presus de orice și nu s-ar împotrivi dacă băiatul își va exprima dorința de a călători sau de a lucra în străinătate.

„Eu sunt o persoană sentimentală, zilnic vorbesc cu părinții, cu familia, cu soția. N-as mai putea să plec, am și un copil mic. Chiar ieri discutam cu un prieten plecat, cu doi copii mici, că ar vrea să se întoarcă. Doar dacă nu ai familie, ai toți prietenii plecați ești și tu plecat, atunci e greu să te mai întorci.

Eu îmi voi îndruma băiatul să își găsească un loc de muncă bun în România, doctor, avocat, ceva unde să poată să aibă un salariu decent. Dar dacă chiar și așa își va dori să plece în străinătate, voi fi lângă el. Dar sigur voi insista intai să rămână în România”, a declarat antreprenorul.

Citește și În finala proiectului național “Maratonul pentru Educație Antreprenorială”, au câștigat ideile de afaceri ale elevilor care vor o lume mai generoasă, mai sensibilă și mai eficientă