El este Ștefan, românul în vârstă de 22 de ani care a murit în urma unui grav accident rutier în Italia! Familia lui a acceptat să îi doneze organele

Ștefan avea 22 de ani și o viață înainte, însă destinul lui a fost frânt mult prea devreme, după ce motocicleta pe care se afla a intrat în coliziune cu o altă mașină în Italia. Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia tânărului care a decis să îi doneze organele pentru a salva alte vieți, iar Ștefan să trăiască în continuare prin alții.

20 sept. 2023, 15:05
El este Ștefan, românul în vârstă de 22 de ani care a murit în urma unui grav accident rutier în Italia! Familia lui a acceptat să îi doneze organele
El este Ștefan, românul în vârstă de 22 de ani care a murit în urma unui grav accident rutier în Italia!

El este Ștefan, românul în vârstă de 22 de ani care a murit în urma unui grav accident rutier în Italia! Tragedia a avut loc în urmă cu două săptămâni în Italia, atunci când românul se afla în vacanță alături de alți prieteni.

Citește și Un şofer român a murit strivit de un TIR, pe o autostradă din Ungaria. Impactul a fost devastator, a decedat pe loc

El este Ștefan, românul în vârstă de 22 de ani care a murit în urma unui grav accident rutier în Italia!

Din păcate, viteza și dragostea pentru adrenalină, i-au fost fatale lui Ștefan care a intrat cu motocicleta într-un Jeep.

Imediat, tânărul a fost dus la primul spital din apropiere, după care a fost solicitată intervenția unui elicopter pentru a fi transferat la un spital din Torino.

În ciuda tuturor eforturilor medicilor, tânărul a murit pe patul de spital, iar familia sa  îndurerată a decis să ofere șansa la viață altor persoane care au nevoie de ajutor, astfel încât Ștefan să trăiască în continuare.

Vestea morții lui Ștefan a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut și apreciat. Prietenii lui sunt în stare de șoc și nu le vine să creadă că acesta nu mai este.

Andrea Garelli, prieten apropiat al lui Ștefan a dezvăluit că tânărul avea o mulțime de pasiuni, iar dansul se număra printre activitățile sale preferate.

”Îmi fusese elev la școala de dans cu câțiva ani în urmă, iar în prezent, datorită pasiunii sale pentru fotografie, colabora cu mine din când în când. Am avut proiecte împreună, cum ar fi mersul în Statele Unite. A fost în culmea fericirii doar la această idee.

Era un tip grozav, un vorbăreț, vorbea foarte mult era hiperactiv. Nu stătea niciodată pe loc: avea multe pasiuni, printre care dansul, pe care nu l-a părăsit niciodată, și motocicletele.

Vara aceasta fusese în Liguria, plecase în vacanță pe motocicletă cu rucsacul în spate: Stefan era așa, solar. Și îi făcea pe toți să-l iubească. Cu adevărat”, a declarat Andrea Garelli, prietenul cel mai bun al lui Ștefan.

Citește și Român decedat în Filipine. Familia este disperată și cere ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a-l aduce acasă