ELCEN dă asigurări că va furniza la iarnă căldură în parametrii solicitaţi de RADET

Societatea Electrocentrale Bucureşti (ELCEN), aflată în insolvenţă din octombrie anul trecut, a anunţat miercuri că sunt create condiţiile care să asigure în Capitală furnizarea energiei termice către RADET Bucureşti în parametrii solicitaţi de regie, în perioada sezonului rece 2017 – 2018.

19 iul. 2017, 12:07
ELCEN dă asigurări că va furniza la iarnă căldură în parametrii solicitaţi de RADET

Elcen a anunţat că a înregistrat, în primele şase luni ale anului, un profit brut operaţional din activitatea de producere a energiei electrice şi termice în sumă de 165 milioane lei, în creştere cu 83,3% faţă de semestrul I al anului 2016, când a fost 90 milioane lei.

Activităţile de mentenanţă (întreţinere şi reparaţii) pentru anul 2017 au fost demarate şi li s-a asigurat finanţarea astfel încât instalaţiile vor fi pregătite pentru a funcţiona optim în condiţii de maximă siguranţă în iarna 2017-2018„, mai arată compania.

Totodată, oficialii companiei spun că Electrocentrale Bucureşti a obţinut o hotărâre definitivă favorabilă pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti prin care s-a constatat calitatea de „consumator captiv” a ELCEN în relaţia cu furnizorul său de gaze naturale Romgaz.

Citeşte şi Şedinţa Consiliului General al Capitalei: Primăria vrea să achiziţioneze pachetul de acţiuni ELCEN cu 155 milioane Euro


loading...
Partenerii noștri