Ele sunt cele mai intuitive zodii. Nu încerca să le minţi fiindcă îşi vor da seama fără prea mare efort

Multe zodii au o intuiţie aparte şi îşi dau seama imediat dacă sunt minţite sau vorbite pe la spate. E bine să ai mare grijă cu aceşti nativi şi să nu îi superi.

22 dec. 2021, 18:56
Ele sunt cele mai intuitive zodii. Nu încerca să le minţi fiindcă îşi vor da seama fără prea mare efort

Scorpionii şi Peştii sunt printe cele mai intuitive zodii. Au un al şaselea simţ care le spune imediat ce intenţii au persoanele din jurul lor.

Scorpion

Scorpionii au o intuiție fantastică în ceea ce privește dedesubturile, minciunile, păcălelile și trucurile. Se știe că au stofă de detectivi, mai ales dacă sunt înzestrați cu o inteligență peste medie. Un Scorpion nu poate fi mințit niciodată. Te simte când eziți, când ascunzi ceva, când încerci să dai o notă falsă lucrurilor despre care vorbești. Scorpionul poate percepe mici detalii care te dau de gol când minți, detalii pe care alte persoane nu prea le bagă în seamă.

Spre exemplu, Scorpionul va remarca imediat dacă te încrunți sau te înroșești ușor, dacă îți râd ochii, când încerci să pari grav și serios. El va simți că ceva nu este în regulă și va cerceta atent ceea ce spui sau ceea ce faci. Iar dacă are dovada că a fost mințit și înșelat se va răzbuna imediat.

Pești

Nativii Pești sunt înzestrați cu o intuiție puternică și pot percepe din vocea celorlalți dacă sunt mințiți. Peștii sunt emotivi și sunt foarte atenți la emoțiile care se simt în vocea celor din jur, în privirea și pe chipul lor. Nu suportă oamenii falși și ascunși, deși ei pot ascunde multe lucruri din viața lor.

Nativii Pești nu se numără printre cele mai deschise și directe persoane din zodiac, dar nici nu încearcă să mintă și să înșele pentru a obține cine știe ce avantaje. Ei fac tot posibilul să fie cât mai corecți, chiar dacă nu sunt sociabili și comunicativi. Iar, dacă sunt înșelați, vor face tot posibilul să afle toată lumea, iar cei care i-au mințit să fie criticați și condamnați de prieteni.

Gemeni

Nativii Gemeni au un spirit de observație foarte fin și o inteligență emoțională care îi ajută să depisteze imediat oamenii falși, mincinoșii și hoții. Gemenii sunt foarte curioși, iar dacă simt că sunt mințiți sau înșelați îi vor bombarda pe ceilalți cu tot felul de întrebări și îi vor urmări până când vor afla adevărul. Gemenii folosesc și ei minciuna la nevoie. Nu se numără printre cele mai oneste zodii. Tocmai de aceea, recunosc micile tertipuri pe care le folosesc mincinoșii și reușesc să le ocolească. Gemenii pot ierta o minciună nevinovată, dar când depistează că au fost înșelați în dragoste sau la bani, fac imediat totul public.