Electrolux RealLife® de 15 seturi: mese cu prietenii, fără stresul vaselor murdare!

De acum, spălatul vaselor în urma cinelor cu prietenii nu va mai fi o grijă pentru tine. Maşina de spălat vase Electrolux RealLife® de 15 seturi te va ajuta să cureți cu ușurință vasele murdare rămase de la o masă cu 3 feluri, pentru 15 persoane. Cu un interior mai generos, dar cu aceleaşi dimensiuni exterioare, RealLife®  este prevăzută cu o tavă detaşabilă pentru tacâmuri, care a înlocuit coşul special de la modelele anterioare. Astfel, poţi alege chiar tu cum foloseşti spaţiul interior al maşinii de spălat, în funcţie de necesităţile tale.

18 iun. 2014, 15:32
Electrolux RealLife® de 15 seturi: mese cu prietenii, fără stresul vaselor murdare!

Poţi spune adio tăvilor pline de grăsime, bolurilor mari de salată sau tigăilor uleioase, deoarece toate încap acum în maşina de spălat vase Electrolux RealLife®. Braţul de difuzare a apei foloseşte rotaţia dublă, pulverizând apa mai bine şi curăţând chiar şi zonele mai greu accesibile, indiferent cum alegi să umpli maşina de spălat vase.

 

RealLife® asigură cea mai bună îngrijire pentru articolele din sticlă, deoarece dispozitivul inovator SoftGrip® le susține ferm, fără a le mișca pe toată durata ciclului de spălare, iar suportul de cauciuc SoftSpikes® păstrează articolele de sticlă într-o poziție stabilă, care permite rezultate de curățare deosebite.

 

În plus, maşina de spălat vase Electrolux RealLife® are grijă şi de facturile tale, deoarece are un consum redus de apă şi energie electrică.  Cu ajutorul etapei de pre-spălare AutoSense, este detectat gradul de murdărire a vaselor, iar RealLife® va regla consumul și temperatura apei în funcție de această informație. Poți fi sigur că nu vei irosi niciun strop de apă.

RealLife® se încadrează în clasa de energie A+++ şi este şi cea mai silenţioasă din gamă, așa că ai toate motivele să ți-o dorești!