Elena Băsescu a avut de trei ori poprire pe conturi de la ANAF. Traian Băsescu, apel disperat la ministrul Florin Cîţu

Traian Băsescu a declarat că serviciile oferite de ANAF sunt "în epoca de piatră" după ce fiicei sale, Elena Băsescu, i-a fost pusă poprire pe conturi de trei ori, deşi plătise datoria pe care o avea, dar nu se operase în sistem.

23 dec. 2019, 20:28
Elena Băsescu a avut de trei ori poprire pe conturi de la ANAF. Traian Băsescu, apel disperat la ministrul Florin Cîţu

Traian Băsescu a povestit că fiica sa nu a putut primi o adeverinţă după ce se mutase în alt sector, deoarece dosarul său de contribuabil rămăsese în sectorul de unde s-a mutat.

„Au făcut o confuzie la Sectorul 1 legat de plata taxelor pe care le plătea agentul plătitor. Trebuiau plătite, au fost plătite. De fiecare dat s-a dus cu hârtia, i-a ridicat poprirea pe conturi din bănci, la trei luni din nou s-a pus pentru că ei nu au operat în calculator. A fost poprită de trei ori şi s-a dus cu adeverinţa că plata e făcută”, a afirmat Traian Băsescu.

Mesaj neaşteptat al Elenei Băsescu: „Mă voi implica activ!” Imagini SURPRINZĂTOARE

Traian Băsescu i-a cerut lui Florn Cîţu să intervină în această zonă pentru că „suntem în epoca de piatră”.

„Acum avea nevoie de o adeverinţă că nu are datorii. S-a mutat în Sectorul 2, dar dosarul nu a plecat de la Sectorul 1 şi nu poate să îi dea de la Sectorul 2 acea adeverinţă pentru că dosarul e la Sectorul 1. S-a dus cu cererea să i se dea ei dosarul să-l ducă la Sectorul 2. Domnu’ Cîţu, suntem în epoca de piatră şi nu e vina dumneavoastră. Lucraţi aici. Dacă ai ajuns să îţi vezi dosarul dus la noul domiciliu, să faci o cerere pe propria răspundere că îţi iei dosarul şi îl duci la Sectorul 2”, a mai afirmat Traian Băsescu.