Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte, şi-a oficializat relaţia cu iubitul cu 12 ani mai tânăr

Elena Băsescu şi iubitul cu 12 ani mai tânăr, prima apariţie publică în calitate de cuplu. Cei doi şi-au ”oficializat” relaţia în cadrul unui club select din Capitală, unde au ieşit să se distreze.

04 dec. 2017, 07:49
Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte, şi-a oficializat relaţia cu iubitul cu 12 ani mai tânăr

Elena Băsescu pare că a trecut peste divorţul de Bogdan Ionescu şi acum se bucură din plin de povestea de dragoste în care este implicată cu mai tânărul Cătălin Tomata. Conform CANCAN.RO, Elena şi Cătălin au ieşit să se distreze împreună, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club de fiţe din Capitală unde au petrecut până dimineaţa.

Bărbatul cu care s-a întâlnit fiica fostului preşedinte al României se numeşte Cătălin Tomata şi este proprietarul unui restaurant din Capitală.

Citeşte şi: Elena Udrea s-a prezentat, luni, la ÎCCJ cu dovleac copt. I-a servit şi pe cei de lângă ea VIDEO

 În octombrie, Elena şi Cătălin au petrecut împreună aproximativ o oră şi jumătate într-una dintre casele pe care le deţine Traian Băsescu. Apoi, în jur de ora 5, au plecat în oraş. Au ieşit pe rând din imobil, după care s-au urcat în maşina condusă de ea.

S-au plimbat aparent fără o destinaţie precisă, după care au oprit în zona Unirii, de unde Cătălin Tomata şi-a cumpărat o pizza. Apoi, EBA s-a îndreptat spre cartierul Drumul Taberei şi şi-a lăsat iubitul acasă, în jur de 6 dimineaţa.