Elena Băsescu, însărcinată? Ce o dă de gol pe fiica fostului preşedinte FOTO

Elena Băsescu ar fi însărcinată, potrivit unor zvonuri. La aproape doi ani de la separarea de Syda, cel cu care are doi copii, fiica fostului preşedinte are o relaţie cu Cătălin Tomata, un tânăr din București, care deține un restaurant în Capitală.

19 feb. 2018, 09:21

Elena Băsescu a fost surprinsă recent în Bucureşti, iar imaginile ar da-o da gol că ascunde o burtă de gravidă, scrie spynews.ro. Fiica cea mică a fostului președinte al României se pare că a luat din nou proporţii, mai ales dacă ne amintim cum au surprins-o paparazii spynews.ro în luna decembrie a anului trecut. EBa este schimbată! A trecut peste perioada grea, în care slăbise şi era tot timpul îngândurată, aşa cum apărea în urmă cu aproximativ trei luni.

Citeşte şi Elena Băsescu, o mămică de admirat! Ea a urcat şi a coborât pe pârtia de la Predeal cu copiii după ea VIDEO

Potrivit unor surse, Elena Băsescu ar fi însărcinată cu noul iubit. Zvonurile nu au fost confirmate de ea sau cineva apropiat ei, motiv pentru care toată lumea aşteaptă o lămurire din partea fostului europarlamentar.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu au divorţat în septembrie 2016 după patru ani de căsnicie. În septembrie 2012, Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, după o relație de mai bine de trei ani. Din căsnicia celor doi au rezultat o fetiță pe nume Sofia și un băiețel, pe nume Traian.