Elena Băsescu naşte în aceste zile

Emoții mari pentru Elena Băsescu. Peste doar câteva zile, fostul europarlamentar va deveni mamă pentru a treia oară. Ea și iubitul ei cu 12 ani mai tânăr, vor deveni părinții unei fetițe în acest weekend.

05 mai 2018, 10:34

Elena Băsescu este cu adevărat fericită, după o perioadă complicată, marcată de divorțul de tatăl celor doi copii ai ei, Anais Sofia (5 ani) și Traian Jr. (3 ani). Fiica cea mică a fostului președinte este însărcinată din nou, cu noul ei iubit, mai tânăr decât ea cu 12 ani.

Deși formează un cuplu doar de anul trecut, Elena Băsescu și iubitul ei Cătălin Gheorghe, poreclit „Tomată”, se pregătesc de cele mai fericite clipe ale relației lor: vor deveni părinți.

A fost nevoie de paparazzi pentru a descoperi cea de-a treia sarcină a Elenei Băsescu. Foarte discretă cu viața ei personală după divorțul de Bogdan Ionescu Syda, Eba nu a dat de bănuit că este gravidă, deși mai are puțin și naște. Nu a luat deloc în greutate, spre deosebire de primele două sarcini, și-a păstrat stilul de viață activ și a evitat hainele mulate.

„Sunt foarte fericită. Dintre toate cele trei sarcini de până acum, aceasta este cea mai uşoară. Pe de o parte, pentru că am deja experienţă, ştiu la ce să mă aştept. Pe de altă parte, sunt într-un moment în care sunt foarte relaxată şi optimistă. Sunt încrezătoare că totul va fi bine: pentru Sofia şi Traian Junior, pentru mine şi pentru viitorul copil.”, a declarat Elena Băsescu, într-un interviu pentru Revista Viva.

Totuși, Elena Băsescu a păstrat o relație civilizată și cu fostul soț, Bogdan Ionescu. Acesta îi mai ia la el pe cei doi copii pe care îi are din căsnicia cu EBA, însă nu se complică cu poze pe conturile de socializare sau interviuri.