Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, avere de jumătate de milion de euro după nuntă

Elena Băsescu şi soţul ei, Bogdan Ionescu, au o avere de aproape jumătate de milion de euro în conturi comune. Dacă EBA mai are bani şi în conturile personale, soţul ei nu se poate lăuda decât cu câteva mii de lei pe numele lui. La capitolul tablouri şi ceasuri, Bogdan Ionescu o depăşeşte însă pe Elena Băsescu.

14 iun. 2013, 11:39
Elena Băsescu şi  Bogdan Ionescu, avere de jumătate de milion de euro după nuntă

Elena Băsescu şi-a actualizat recent declaraţia de avere din care reiese că anul trecut, împreună cu soţul ei au deschis patru conturi comune în care există o sumă totală de 450.000 de euro, informează România TV.

Având în vedere data la care au fost deschise conturile se poate spune că sunt sumele pe care le-au obţinut după momentul în care cei doi au avut nunta. Elena Băsescu are şi conturi personale, două, în care deţine aproape 28.000 de euro. În schimb, soţul ei, Bogdan Ionescu, are doar 1.500 de lei în conturile personale.

În schimb, Syda o bate pe Elena Băsescu când vine vorba de ceasuri şi tablouri. Acestea sunt estimate la 65.000 de euro, în timp ce mezina preşedintelui are ceasuri şi bijuterii de 50.000 de euro.

Şi la autoturisme stă mai bine soţul Elenei Băsescu, acesta deţine două autoturisme Mercedes, în timp ce Elena Băsescu, care are doar un Range Rover.