Elena Cârstea, prima declaraţie după moartea suspectă a fiului vitreg

Elena Cârstea şi soţul ei, avocatul Glenn Muttart, sunt în doliu. Fiul cel mare al soţului artistei, Brett Muttart, s-a stins din viaţă la 30 de ani, în condiţii suspecte, despre care nimeni nu vrea să vorbească. Tânărul participase la misiuni periculoase în Irak.

02 mart. 2016, 07:08
Elena Cârstea, prima declaraţie după moartea suspectă a fiului vitreg

Ziua de marţi a început cu o veste proastă de la Elena Cârstea (54 de ani). Solista a anunţat pe Facebook că Brett Muttart, fiul cel mare al soţului ei, americanul Glenn Muttart (54 de ani), s-a stins din viaţă. Tânărul avea doar 30 de ani, iar moartea lui a ridicat multe semne de întrebare apropiaţilor familiei, dar şi celor care îl cunoşteau.

”Am avut parte, 10 ani, de cel mai minunat fiu pe care şi-l doreşte cineva. Astăzi (n.r. – marţi), cu durere în suflet, Brett Thomas Muttart a trecut în nefiinţă. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul, copilule! Eu şi Glenn suntem sfâşiaţi de durere”, a scris artista pe Facebook.

Elena Cârstea, în doliu: Fiul ei vitreg a murit la 30 de ani

Vestea a căzut ca un trăsnet peste familia artistei, iar nici unul dintre apropiaţii ei nu-şi poate explica nenorocirea. Mai mult, contactată telefonic, solista nu a dorit să vorbească despre cauza decesului.

„Sunt devastată, abia am reuşit să-mi liniştesc soţul, nu ne mai revenim. Mâine (n.r. miercuri) începem formalităţile. A fost la noi şi Alex (25 de ani), fiul cel mic al lui Glenn, au plâns unul pe umărul celuilalt. Nu vă pot spune mai multe, vreau să treacă o perioadă, să ne liniştim. Abia apoi voi vorbi despre cauza decesului”, a declarat Elena Cârstea pentru Click!

Cauzele mortii n-au fost inca dezvaluite de familie, dar prietenii lui Brett, in mesajele de condoleante, au evocat trecutul agitat al acestuia: „L-am vizitat impreuna cu fostul meu prieten acum un an la centrul de dezintoxicare, am fost exact compania de care avea nevoie atunci”, a povestit o amica, completata de o alta cunostinta a lui Brett: „M-am intalnit cu el la TTC (The Treatment Center – centru de dezintoxicare pentru droguri si alcool) in noiembrie! Am fost membra a micului sau grup de terapie si am invatat o multime despre el in cele 30 de zile petrecute de mine acolo!”.