Elena Chiriac va juca într-un film alături de un coleg de la Survivor România 2022

Elena Chiriac, fosta finalistă a reality-show-ului Survivor România 2022, a studiat cursuri de actorie la Londra, iar acum este aproape de a debuta într-un film!

23 sept. 2022, 20:28
Elena Chiriac va juca într-un film alături de un coleg de la Survivor România 2022

Prestațiile Elenei Chiriac de la Ferma Vedetelor sau Survivor România nu au avut cum să treacă neobservate în lumea artistică. Astfel că, pe adresa vedetei au început să apară mai multe oferte. Una dintre acestea fiind să joace alături de Maia Morgenstern în filmul „O secundă”, regizat de Octavian Iacob, ofertă care însă nu s-a concretizat.

Acum, BRomania a văzut potențialul Elenei Chiriac și a cooptat-o în distribuția filmului „Haita”, care va apărea anul acesta. Vedeta va juca alături de Alex Delea, colegul său de la Survivor România 2022. Matei Dima a invitat-o pe finalista de la Survivor și la proiecția VIP a filmului „Teambuilding”, care se va lansa în cinema pe 30 septembrie.

Elena Chiriac dezvăluie cum a reușit să ajungă în finala de la Survivor România. Care este secretul vedetei VIDEO

„Filmul se va lansa anul viitor și vom începe filmările în curând. O să joace cu mine și Alex Delea în filmul ăsta. Înțeleg că va fi o comedie polițistă la care încă se lucrează. Mi-am dorit foarte mult, de când am terminat actoria la Londra, să pot să pun în practică ce am studiat și ceea ce îmi și place. Dar viața mea a luat-o pe alte drumuri, către televiziune, către online. Iar acum sper că a venit și momentul actoriei”, a declarat Elena Chiriac pentru sportm.ro.

Elena Chiriac, Survivor 2022: „Tata m-a învăţat să nu renunţ niciodată”. Cine este tatăl luptătoarei de taekwondo

Elena Chiriac, care a sudiat actoria la Londra, s-a remarcat mai întâi ca sportivă, fiind campioană de taekwondo, a fost distribuită în rolul Ninei din „Pescărușul” lui Cehov și a jucat în numeroase alte producții, printre care Macbeth sau Amour, la colegiul Westminster Kingsway.