Elena de la Mandinga s-a combinat de scurt timp, dar deja şochează: „Este o relaţie deschisă”

A ieşit la finalul anului trecut dintr-o relaţie care nu mai mergea sub nicio formă, s-a refugiat în muncă luni bune, iar din vară este îndrăgostită. Noul bărbat din viaţa Elenei de la Mandinga este Cătălin, un instructor de fitness, care a reuşit să o cucerească pe vedetă şi să îi sculpteze totodată trupul la sală. Cu toate acestea, relaţia lor este una...deschisă.

13 oct. 2014, 07:59

Elena de la Mandinga a fost dintotdeauna discretă în ceea ce priveşte viaţa ei personală, indiferent că a fost vorba despre o despărţire sau o nouă iubire, scruie spynews.ro. Apariţia lui Cătălin a fost neaşteptată, iar lucrurile s-au aranjat de la sine.

Citeşte şi Transformare ŞOCANTĂ pentru ELENA de la MANDINGA. Uite CUM ARATĂ acum FOTO

„Ne-am întâlnit într-o cafenea din întâmplare, dar nu ne-am combinat aşa, pur şi simplu am devenit foarte buni prieteni, am ieşit un timp împreună, dar de aici şi până a avea o relaţie mai avansată, o să vedem de aici încolo. Suntem încă la început, nu ştiu cum să spun”, a declarat Elena Ionescu. După o relaţie de 5 ani care în loc să ducă la altar s-a destrămat, vedeta a rămas cu anumite temeri şi preferă să nu îşi mai facă planuri.