Elena ex-Mandinga mai are puţin şi naşte. Vezi cât de mult i-a crescut burta GALERIE FOTO

Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga, va deveni mamă în curând, fiind însărcinată în şapte luni.

15 mai 2018, 18:52

Elena Ionescu, ex Mandinga, trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Cântăreaţa s-a căsătorit în secret şi urmează să devină mămică. Elena a demonstrat faptul că graviditatea nu presupune neapărat acumularea kilogramelor în plus ci poți avea și un trup tonifiat. Artista, însărcinată în 7 luni a publicat o fotografie care îi scoate în evidență burtica de graviduță, dar și picioarele de gazelă. 

Elena Ionescu s-a căsătorit n luna martie, într-un cadru restrâns, având alături doar prietenii apropiaţi şi familia.  Potrivit Spynews.ro, se pare că artista ar fi însărcinată în cinci luni. Până acum, aceasta nu a confirmat.

Pentru cununia civilă, Elena Ionescu a ales să poarte o ţinută casual,relaxată, fiind îmbrăcată într-un sacou roz pal şi într-o pereche de pantaloni negri. Partenerul ei, Dragoş, a purtat un sacou în carouri, în nuanţe de bej, cei doi asortându-şi ţinutele cu buchetul de flori.

Elena Ionescu a ales pentru cununia civilă un buchet de trandafiri simplu, din trandafiri roz, atipic. Look-ul abordat a fost unul casual în întregime, artista şi-a lăsat părul negru, desprins pe spate şi a fost mai frumoasă ca niciodată, fericirea fiind pe chipul ei.

Prima petrecere fastuoasă care va avea loc în familia artistei va fi cea de botez, cununia religioasă fiind programată ulterior.