Elena ex-Mandinga mai are puţin şi naşte. Vezi cât de mult i-a crescut burta GALERIE FOTO

Elena Ionescu, fosta componentă a trupei Mandinga, va deveni mamă în curând, fiind însărcinată în şapte luni.

15 mai 2018, 18:52

Elena Ionescu, ex Mandinga, trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei. Cântăreaţa s-a căsătorit în secret şi urmează să devină mămică. Elena a demonstrat faptul că graviditatea nu presupune neapărat acumularea kilogramelor în plus ci poți avea și un trup tonifiat. Artista, însărcinată în 7 luni a publicat o fotografie care îi scoate în evidență burtica de graviduță, dar și picioarele de gazelă. 

Elena Ionescu s-a căsătorit n luna martie, într-un cadru restrâns, având alături doar prietenii apropiaţi şi familia.  Potrivit Spynews.ro, se pare că artista ar fi însărcinată în cinci luni. Până acum, aceasta nu a confirmat.

Pentru cununia civilă, Elena Ionescu a ales să poarte o ţinută casual,relaxată, fiind îmbrăcată într-un sacou roz pal şi într-o pereche de pantaloni negri. Partenerul ei, Dragoş, a purtat un sacou în carouri, în nuanţe de bej, cei doi asortându-şi ţinutele cu buchetul de flori.

Elena Ionescu a ales pentru cununia civilă un buchet de trandafiri simplu, din trandafiri roz, atipic. Look-ul abordat a fost unul casual în întregime, artista şi-a lăsat părul negru, desprins pe spate şi a fost mai frumoasă ca niciodată, fericirea fiind pe chipul ei.

Prima petrecere fastuoasă care va avea loc în familia artistei va fi cea de botez, cununia religioasă fiind programată ulterior.


loading...
Partenerii noștri