Elena Gheorghe a făcut publice imagini de la botez! Ce ţinute a purtat cântăreaţa

Elena Gheorghe este tare fericită de când a devenit mămică a doua oară şi se bucură din plin de momentele petrecute alăruri de ea, dar şi de băieţelul ei. Zilele trecute, mai exact de Sfânta Maria, vedeta, împreună cu soţul ei, au creştinat o fetiţă, Sara Maria, şi au fost tare emoţionaţi.

10 sept. 2017, 10:49

Cântăreaţa a făcut publice câteva imagini de la botez, cu finuţa ei şi nu a ezitat să îşi etaleze ţinutele pe care le-a purtat la eveniment. Ziua a ales o rochie roşie, iar seara una neagră, cu ambele i-a stat foarte bine, mai ales că are o siluetă de invidiat.

„O alta Mărie îşi primeşte numele in dar, prin Sfânta Taina a Botezului, iar noi suntem mândri ca ne-a ales părinţi spirituali. Bine ai venit Marie, inger frumos in viaţa noastră, a celor care astăzi îţi suntem alături ! Sa ai o viaţa fără griji!/ A fost atat de emotionant…Finuta noastra Sara Maria a fost cumintica, sper ca si Bebelinda sa fie atunci cand o vom boteza”, a scris Elena pe reţelele de socializare.

Elena Gheorghe este foarte fericită că a devenit mămică a doua oară şi se bucură din plin de momentele petrecute alături de micuţa ei. Deşi a trecut puţin timp de când a născut, cântăreaţa are o formă fizică de invidiat, aproape că nici nu se cunoaşte că a dat naştere unui copil.

„Mă simt foarte, foarte bine. Bebelinda este sănătoasă. Eram foarte emoţionaţi când şi-a văzut surioara. Nu am pregătit nimic, pentru că a venit cu zece zile mai devreme. Ne ştie tot spitalul când îi este foame, în rest este foarte cuminte. Acum am atins maxim de până acum în viaţa mea. Am venit la un control şi am născut. Nu ştiam ce să fac, să plâng, să râd. Am avut frisoane, dar nu am simţit nimic în timpul operaţiei. Fiecare sarcină este diferită. Refacerea mea decurge foarte bine, deja sunt pe tocuri. A doua zi m-am ridicat din pat şi am mers, aşa că am progresat. Nicole este unul dintre nume, pentru că aşa vrea frăţiorul ei”, spunea Elena Gheorghe după ce a născut.

Sursa: cancan.ro