Elena Gheorghe, anunţ ULUITOR după patru ani de CĂSNICIE

Elena Gheorghe pare să fie mai fericită ca oricând, cariera sa pare să fie într-un punct în care mereu şi-a dorit să ajugă, iar viaţa de familie a cântăreţei este una desprinsă parcă din poveştile cu zâne.

09 iul. 2016, 14:43

Elena Gheorghe a postat pe Facebook câteva imagini din urmă cu patru ani de zile, atunci când îi spunea celui pe care îl iubeşte „Da!”, în faţa altarului. Alături de aceste fotografii, Elena Gheorghe a scris şi un mesaj emoţionant pe care bănuim că i l-a dedicat soţului ei, Cornel Ene, cu care a avut o relaţie de lungă durată înainte de-a se căsători.

Elena Gheorghe s-a POZAT GOALĂ în CADĂ! Imaginea este VIRALĂ pe Internet FOTO

„Se împlinesc 4 ani de atunci. Iubirea este sursa vieţii, hrana şi liniştea sufletului”, a scris Elena Gheorghe pe pagina ei de Facebook, împreună cu imaginile de la nuntă.

„Îi mulţumim lui Dumnezeu pentru fiecare zi împreună, că ne dă iubire şi linişte, cu ajutorul Lui, anul acesta împlinim 11 ani de când suntem împreună”, a mai scris cântăreaţa.

Fanii au felicitat-o, iar mulţi dintre aceştia s-au arătat profund suprinşi, dar şi emoţionanţi de gestul plin de dragoste de care a dat dovadă Elena Gheorghe.