Elena Gheorghe, implicată într-un accident rutier. Maşina, adusă pe platformă la Bucureşti

Autoturismul în care se afla Elena Gheorghe a lovit un biciclist în Teaca. La volan se afla soțul artistei.

01 iun. 2015, 17:46
Elena Gheorghe, implicată într-un accident rutier. Maşina, adusă pe platformă la Bucureşti
Mașina în care se afla cântăreața Elena Gheorghe a fost implicată luni la prânz într-un accident rutier în comuna Teaca. La volan se afla soțul artistei. Se pare că un biciclist din localitate a vrut să vireze brusc fără să se asigure, moment în care a fost luat în plin de autoturismul de lux în care se aflau cei doi.

Cântăreața Elena Gheorghe a fost nevoită să-și prelungească șederea la Bistrița, după ce a fost implicată alături de soțul său într-un accident rutier. Acesta s-a produs luni la prânz, în timp ce cei doi se îndreptau spre Târgu Mureș, unde artista avea programat un concert.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean spun că accidentul s-a produs pe DN15A, în comuna Teaca. Un biciclist de 59 de ani a fost acroșat de autoturismul de lux condus de Cornel Ene, soțul Elenei Gheorghe, după ce a încercat să vireze brusc fără să se asigure. Polițiștii spun că de vină a fost chiar biciclistul, care a vrut să vireze fără să se asigure și fără să acorde prioritate bolidului.

Impactul a fost destul de serios, biciclistul alegându-se cu multiple traumatisme. Cel mai probabil acesta va rămâne ceva timp internat în Spitalul Județean de Urgență Bistrița. Și bolidul de lux al vedetei a fost destul de șifonat, aceasta fiind nevoită să apeleze la o platformă pentru a-l transporta în București.

La spital a ajuns și Cornel Ene, însă pentru prelevarea de probe biologice. Rezultatele acestora au scos în evidență faptul că soțul și impresarul vedetei nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

După prelevarea de probe biologice au urmat declarațiile la poliție. În timp ce Cornel Ene le explica polițiștilor ce s-a întâmplat, cântăreața îl aștepta în mașină în fața instituției. La văzul jurnaliștilor, cântăreața a devenit irascibilă, a refuzat să răspundă întrebărilor și a schimbat locul unde-și aștepta soțul.

Elena Gheorghe a concertat duminică seara la Bistrița, în cadrul Festivalului Etniilor Pfingstfest.