Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de căsătorie. Ce motiv a avut vedeta

Elena Gheorghe este căsătorită de 10 ani cu Cornel Ene, dar poartă în continuare numele tatălui ei. Vedeta a explicat de ce nu și-a schimbat numele după ce al soţului.

27 sept. 2021, 19:38
Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de căsătorie. Ce motiv a avut vedeta

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie nici după 10 ani de căsătorie. Elena Gheorghe este una dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din România, acesta fiind şi motivul pentru care nu și-a schimbat numele după căsătorie!

Elena Gheorghe nu și-a schimbat numele de familie după căsătorie

„Nu mă cheamă Elena Ene, după soț, ci Elena Gheorghe. Așa a fost de la început, adică nu putem să modicăm acum actele. Așa a fost deal-ul. Să știi că treaba asta nu am vrut-o neapărat eu. Cornel a zis că e o idee foarte bună să rămân așa pentru că de fiecare dată când mergeam și ne cazam, că știi că noi suntem cu valizele toată ziua, mă rog în timpul pandemiei, nu, dar în general, tot timpul trebuia să stăm să explicăm cum mă numesc eu. Așa că mă prezint Elena Gheorghe și gata”, a dezvăluit Elena Gheorghe pentru EVZ.

„Când am plecat în vacanțe cu copiii nu am avut probleme din astea birocratice, cu procură, fără procură. Suntem ambii părinți acolo cu ei, nu ne trebuie niciun act”, a mai spus cântăreața.

În cei aproape 10 ani de mariaj, Elena s-a confruntat cu o sumedenie de situații, în care cunoscuții o apelau și după numele de Ene, sau susțineau că acum este în acte Gheorghe-Ene: „Faptul că nu sunt Ene în acte cumva mi-a ușurat munca, nu a mai trebuit să explic că nu mă mai cheamă Elena Gheorghe, că mă cheamă Elena Ene. Mai erau oameni care cunoșteau numele de familie al soțului și ziceau că mă cheamă Elena Gheorghe Ene. Nici așa. Sunt Elena Gheorghe și atât! Eu duc numele tatălui meu mai departe, dar copiii sunt Ene, așa că vor duce ei mai departe numele lui Cornel”.