Elena Gheorghe şi fetiţa ei s-au externat. Vezi cum arată artista la câteva zile după naştere şi ce declaraţii a făcut

Elena Gheorghe a născut sâmbătă dimineaţă la o clinică privată din Capitală. Se pare că micuţa ei a vrut să vină pe lume mai devreme cu zece zile. Artista a făcut anunţul pe contul de socializare. Miercuri, cântăreaţa a plecat acasă cu fetiţa ei.

19 iul. 2017, 11:14

Elena Gheorghe a născut o fetiţă perfect sănătoasă. Chiar dacă fetiţa trebuia să vină pe lume peste mai bine de o săptămână, iată că minunea a venit mai devreme. Interpreta a ales să îşi aducă fetiţa pe lume, la o clinică privată din Capitală. Miercuri, Elena a plecat acasă cu bebeluşa ei.

Cântăreaţa a mărturisit că băieţelul ei a ales pentru surioară numele Nicole.

„Cea mică ne-a luat prin surprindere Când am văzut-o prima dată nu mi-a venit să cred. Cinci ani am fost doar mamă de băiat. Nicholas este foarte înţelegător. Mi-a promis că o să mă ajute. Sper că Bebelina să fie că până acum, să mănânce, să doarmă. O să mergem 2-3 zile la mare. Deocamdată o s-o vadă doar mami şi tati, are nevoie de intimitate. Eu sunt foarte fericită. Are pătuţul ei amenajat în camera noastră”, a spus Elena Gheorghe la ieşirea din spital.

„Fericirea nu poate fi descrisa in cuvinte! Lacrimi de bucurie mi-au mangaiat obrajii, astazi Dumnezeu ne-a binecuvantat cu o frumusete de fata. Un piciorus mic, o bucurie imensa”, a scris cântăreaţa pe pagina de Facebook.