Elena Hueanu caută bonă. Blonda este extrem de generoasă. „Îi pun la dispoziţie o maşină frumoasă, nou-nouţă”

Este anul mămicilor din showbiz, iar acesta este motiv de bucurie şi pentru bone, deoarece cele mai multe vedete apelează la această metodă pentru a le fi mai uşor. Elena Hueanu este şi ea în această situaţie şi este foarte generoasă cu cea care îi va îngriji copilul.

07 nov. 2016, 12:51
Elena Hueanu caută bonă. Blonda este extrem de generoasă. „Îi pun la dispoziţie o maşină frumoasă, nou-nouţă”

Blonda a intrat prin intermediul telefonic la emisiunea „Star Matinal” pentru a anunţa faptul că este în căutare de bonă pentru fetiţa ei, în Germania, scrie spynews.ro. Acest job vine, de asemenea, şi cu nişte condiţii.

Citeşte şi Elena Udrea şi Elena Băsescu au ieşit la un restaurant din Capitală FOTO

„În primul rând să iubească copiii pentru că este cel mai important. După care, ar fi de preferat să aibă carnet pentru că o să îi pun la dispoziţie o maşină frumoasă, nou-nouţă şi automată. De fetiţă n-are mult de lucru pentru că sunt 4 ore pe zi în care trebuie să aibă grijă de ea. În weekend stă mai mult cu ea, în rest nimic,” a declarat fostul manechin.

Salariul bonei a fost de asemenea dezvăluit de către blondă, acesta fiind unul motivant pentru programul de 4 ore pe zi.

„Pornim de la 500 de euro, cazare, mâncare, totul inclus. Dacă este ok şi ne înţelegem, vor exista şi măriri,” a mărturisit Elena pentru Antena Stars

Femeia care va fi luată pe acest post va locui împreună cu fosul manechin şi cu fetiţa ei, în camere separate.

Citeşte şi Elena Băsescu, ÎNŞELATĂ de Bogdan Ionescu. Cine e AMANTA care a provocat DIVORŢUL

A fost protagonista unui scandal-monstru

Elena Hueanu și iubitul ei s-au despărţit din cauza certurilor şi scandalurilor tot mai frecvente. La un moment dat, în presă s-a vorbit chiar despre faptul că Hueanu ar fi fost bătută şi înfometată de iubitul ei. După ce s-au despărţit, fotomodelul a plecat în Germania, la rude. Blonda a povestit că principalele motive care au dus la încheierea relaţiei lor ar fi fost violenţa şi problemele cu alcoolul pe care le-ar avea fotbalistul.