Elena Lasconi, despre viitorul său în politică: ”Am primit ofertă de la AUR a doua zi. Poate George Simion se va cizela”

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a declarat că a fost căutată de reprezentanții AUR a doua zi după izbucnirea scandalului politic în care a fost implicată, legat de votul său de la ”Referendumul pentru familie”.

21 ian. 2024, 23:43
Elena Lasconi, despre viitorul său în politică: ”Am primit ofertă de la AUR a doua zi. Poate George Simion se va cizela”

Elena Lasconi a vorbit, duminică seară, atât despre traiectoria sa politică, un mister în acest moment, dar și despre viața personală și cum a fost aceasta afectată de intrarea sa în politică, după o carieră de aproape 25 de ani în televiziune.

În emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, a dezvăluit cum a început relația cu cea mai bună prietenă a sa, Neti Sandu.

”O iubesc mut pe Neti. Cand am ajuns dupa mineriada la ProTV, nu aveam prieteni. Am muncit foarte mult pana atunci, la ProTV Deva, si nu am crezut ca voi ajunge la Bucuresti. M-a ajutat mult. Eu nu intelegeam cum e cu astrologia, eu credeam ca sunt Berbec, dar mi-a facut ea astrograma si mi-a explicat ca sunt Taur. Imi pare rau ca m-am indepartat de toti, ea a fost prietena mea si m-a ajutat mult, chiar si cand eram o leguma, pe patul de spital.”, a spus Elena Lasconi.

Primarul din Câmpulung a declarat că pentru mult timp nu a știut cine este Andreea Esca, cea care i-a fost colegă pe toată perioada în care a activat la Pro TV, și a dezvăluit când a cunoscut-o pe aceasta.

”La cateva luni. Mie mi se parea ca pot mai mult decat sa fiu prezentator, sa fac stiri. Si zona libera era Valea Jiului si m-am apucat sa fac materiale. Si au inceput sa deschida jurnalul cu mine atunci si ma semnam Vali. Si cand am ajuns i-am cunoscut pe ea si pe Mandruta. Si mi-au zis ca Vali poate fi interpretat ca fiind de baiat. Si le-am zis ca ma mai cheama si Elena si au zis ca ala e numele meu. Deci ei sunt, practic, nasii mei.”, a mai spus fosta membră USR.

După ce candidatul PNL la primăria Câmpulung Muscel de faptul că a  împiedicat lucrările la cel mai important bulevard din oraș, Elena Lasconi este încrezătoare în șansele sale de a câștiga un nou mandat.

”Foarte mari. Noris Mageanu ar face mai bine sa isi vada de cluburi si de femei. Nu stie nimic despre administratie publica, iar faptul ca s-a agatat de un partid, doar pentru a fi primar, este o mare greseala.Eu nu sunt in campanie electorala, eu doar spun ce simt si ce cred.”, a arătat aceasta.

Elena Lasconi a refuzat să dezvăluie dacă și la ce secție a votat la ”Referendumul pentru familie”.

”Nu am sa raspund niciodata la acesta intrebare si nu o sa mai spun niciodata daca am votat. Este o promisiune facuta fiicei mele si nu o s-o incalc”, a dezvăluit primărița.

Fosta prezentatoare a răspuns și acuzațiilor care susțin că și-a sacrificat relația cu fiica sa pentru a avea succes în politică.

Citește și: Vlad Voiculescu aruncă vina din dosarul transferurilor pe Cîțu și Valeriu Gheorghiță: ”Dacă dosarul ar fi public, adevărul ar fi 100% clar”

”Nu stiam. Nu m-am asteptat nici in cele mai cumplite cosmaruri, dupa o viata in care muncesti de iti sar capacele. Nu le doresc nici membrilor PNL sa li se intsmple asta. Nu am stiut, nu am urmarit-o pe retele, pentru ca vorbesc cu ea si am vorbit doar de relatii cu barbati. Ala e un subiect inchis pentru mine, nu vreau sa mai vorbesc despre asta. Fata mea e fata mea si va ramane asa orice s-ar intampla.

Va dati seama ca dupa ce am bolit doua zile, nu am avut putere sa ma ridic in picioare, si treci prin toate starile, suntem bine. Te certi, te impaci, incerci sa gasesti un dialog, sa vezi unde e problema. Nu vreau sa mai vorbesc, dar suntem ok, suntem mama si fiica. Poate ca unii cred ca au reteta perfecta pentru a fi parinti, dar iata ca eu sunt vulnerabila. Daca nu as fi vulnerabila, nu as sti sa iubesc. Tot timpul ma simt mandra de fiica mea. E o fata extrem de desteapta, e foarte inteligenta si conectata la tot ce se intampla in lume”, a mai spus Elena Lasconi.

Primărița din Câmpulung Muscel a declarat că regretă afirmațiile jignitoare făcute la adresa președintelui AUR George Simion și chiar a lăsat să se înțeleagă că ar putea colabora cu acesta în viitor.

”Cand am spus asta, si regret ca am spus-o, ca nu trebuie sa jignesti, nu stiu de ce am spus-o. Definiti ce e ala golan? Cand ai antrenament in a te bate cu jandarmii la meciuri, da, esti golan. Dar poate se cizeleaza. Mi-au facut o propunere a doua zi. Au venit trei persoane de la AUR, dar nu am vrut sa vorbesc. Eu cred in valorile USR am citit foarte bine statutul si aici am simtit ca livrez. E tentanta pozitia de europarlamentar, incasezi vreo un milion de euro, dar cred ca mai important este sa facem ceva aici. Desi primarul este cel mai prost din curtea scolii, e cel mai prost platit. Aveam o strategie, puteam sa castigam, dar barbatii.”, a mai spus Lasconi.

Citește și: Scrisoare deschisă a fermierilor către Klaus Iohannis. Ce măsuri urgente cer agricultorii