Elena Merișoreanu, de urgenţă la spital chiar înainte de Revelion. A fost nevoie să fie operată

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a ajuns pe mâna mediclor chiar înainte de Revelion. "Nu pot pune piciorul în pământ. Merg cu cadrul!”.

30 dec. 2022, 21:37
Elena Merișoreanu, de urgenţă la spital chiar înainte de Revelion. A fost nevoie să fie operată

Elena Merişoreanu se confruntă cu mari probleme de sănătate. Interpreta de muzică populară a fost supusă unei operaţii chiar înainte de Revelion.

„Am ajuns acasă după o săptămână. Operația, o îngrijire extraordinară, avem medici care merită toată cinstea și recunoștința. M-am operat la genunchi, sunt foarte bine! Merg, dar nu pot pune piciorul în pământ. Merg cu cadrul!”, a declarat Elena Merișoreanu la Antena 3.

Elena Merişoreanu este optiistă că se va recupera. Până atunci va sta liniştită acasă de Revelion şi se va bucura alături de familie.

”Mulțumesc lui Dumnezeu, mă simt bine! Recuperare este puțin mai lungă, dar cu ocazia aceasta mă bucur și eu de familie. Cred că de când aveam 16 ani, de când am venit în București, eu nu am mai avut un Revelion ca să stau și eu acasă. Uite că de data asta stau acasă și mă bucur că sunt cu ai mei, mă bucur că am familie mare, o să fie lângă mine!”, a mai spus Elena Merişoreanu.