Elena Merișoreanu, despre divorțul Anamariei Prodan de Laurențiu Reghecampf: „Niciodată nu s-ar fi despărțit, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela…”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf încă stârnește reacții. Elena Merișoreanu, o apropiată a familiei Prodan, este de părere că separarea celor doi soţi nu s-ar fi produs niciodată dacă Ionela Prodan ar fi mai trăit.

13 sept. 2023, 10:57

Elena Merișoreanu este o cunoscută interpretă de muzică populară, iar prin prisma carierei a fost colegă cu Ionela Prodan în ansamblul Rapsodia Română. Astfel, artista a fost prezentă la multe întâlniri restrânse de familie, având, astfel ocazia, să o cunoască pe Anamaria Prodan de când era mică.

Elena Merișoreanu, despre divorțul dintre Anamaria Prodan şi Reghe: „Niciodată nu s-ar fi despărțit, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela”

Merișoreanu susține că Reghe nu ar fi divorțat niciodată de Anamaria, dacă mama vedetei, Ionela Prodan, ar mai fi trăit. Aceasta îi dorește tot binele din lume Anei, pe care o consideră o fiică de suflet și se roagă ca aceasta să facă față tuturor momentelor dificile și să-şi găsească din nou iubirea.

Citește și Elena Merișoreanu, reacție după ce Cătălin Bordea ar fi divorțat: „E un actor foarte talentat”

„Niciodată nu s-ar fi despărțit. O respecta atât de multe pe Ionela, că eu mergeam la toate evenimentele lor de familie, restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela, nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat.

Nu știu dacă Ana a avut ea atât de multă avere, mama ei a avut. Nu știu dacă a avut din cântat, că toate cântăm, dar nu suntem bogate. Avem ce ne trebuie, dar nu dăm p-afară. Dar pentru că ea a vut un loc unde s-a făcut un mall și l-a vândut, acolo a câștigat bani, dar nu s-a îmbogățit din cântat”, a mărturisit Elena Merișoreanu pentru viva.ro.

Artista de muzică populară mărturiseşte că regretă faptul că Anamaria nu și-a găsit un partener de viată cu care să fie fericită în ciuda numeroaselor calități de care dă dovadă.

„Pe Anamaria Prodan o știu de când era în burtă la maică-sa. Noi am fost colege la Rapsodia Română și îi știu întreaga evoluție. Ionela Prodan a rămas văduvă, atunci când copiii ei aveau cel mai mult nevoie de un tată.

Citește și Elena Merișoreanu, adevărul despre problemele de sănătate ale lui Jador: „E foarte speriat. Să dea Dumnezeu să se facă bine”

Ana era o fire rebelă, a rupt discotecile, a plecat în America, s-a măritat și iată a adus pe lume două fete. Ana e foarte sufletistă, dar cum e vorba, „dai de toate la un copil, dar noroc, nu”.

Deșteaptă e, i-a mers mintea, a făcut avere, dar eu sunt mama ei de suflet și vreau să spun că mă rog pentru ea și sper să își revină”, a adăugat Elena Merișoreanu.