Elena Merişoreanu, nevoită să slăbească 15 kilograme. Ce dietă ţine artista: „Trebuie să renunţ la aceste alimente”

Elena Merişoreanu, nevoită să slăbească 15 kilograme. Cântăreaţa a amânat cât a putut de mult operația la picior, însă va trebui să facă intervenţia chirurgicală. Urmează o perioadă grea pentru artistă, pentru că trebuie să dea jos câteva kilograme bune.

06 mai 2022, 21:54
Elena Merişoreanu, nevoită să slăbească 15 kilograme. Ce dietă ţine artista: „Trebuie să renunţ la aceste alimente”
Elena Merişoreanu, nevoită să slăbească 15 kilograme

Elena Merişoreanu, nevoită să slăbească 15 kilograme, pentru ca greutatea corporală să nu apese pe piciorul proaspăt operat. Ea a primit deja o dietă de la specialişti, însă nu s-a apucat încă de ea. Are emoţii şi nu ştie dacă o va putea urma, însă este optimistă şi perseverentă atunci când îşi doreşte cu adevărat ceva.

Citeşte şi: Elena Merișoreanu și Sofia Vicoveanca, revoltate de creşterea vârstei de pensionare. „Creierul acestor oameni nu mai judecă!”

Elena Merişoreanu, nevoită să slăbească 15 kilograme

Nu știu dacă e așa drastică. Încerc și eu, pentru că sunt obligată! Urmează să mă operez la picior, iar medicul m-ia spus să slăbesc. Cartilajul de la genunchi nu prea mai este, așa că trebuie să țin o dietă. Am de slăbit vreo 15 kg. Sper că voi reuși, nu știu. Trebuie să renunț la grăsimi, la făinoase, la fructele care au zaharoase.

Dieta este complexă, are cam de toate. Încerc să fac față provocării respective. Încă nu am început dieta, sper să pot să o țin. Totul pornește de la creier, dacă îți impui ceva. Eu sunt o persoană foarte puternică, iar atunci când îmi pun în gând ceva, să știi că realizez.

Să te plimbi, dar numai cu cârja sau cu cadrul. Pui piciorul jos a doua zi după ce te operează, dar nu te lași în el, trebuie să mergi cu cadrul. M-am refăcut destul de repede, chiar înainte de trei luni am pus piciorul jos, la celălalt la care am fost operată. Sunt foarte bine. Vreau să merg bine. Să nu mă doară, să nu mă forțez, dar sper să fie bine„, a declarat Elena Merişoreanu la Antena Stars.