Elena Merișoreanu, îngenuncheată de durere după moartea lui Benone Sinulescu. Artista a izbucnit în lacrimi: „După Petrică, parcă e un blestem”

Elena Merișoreanu este copleșită de pierderea artistului Benone Sinulescu, mai ales că moartea acestuia a survenit la scurt timp după ce maestrul Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață.

19 nov. 2021, 11:04
Elena Merișoreanu, îngenuncheată de durere după moartea lui Benone Sinulescu. Artista a izbucnit în lacrimi: „După Petrică, parcă e un blestem”

Elena Merișoreanu a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că legendarul artist de muzică populară, Benone Sinulescu, s-a stins din viață.

Cântăreața este copleșită de durere, mai ales că tragedia s-a întâmplat la scurt timp după trecerea în neființa a unui alt îndrăgit solist de muzică populară, maestrul Petrică Mâțu Stoian.

Elena Merişoreanu, asaltată cu mesaje de condoleanţe chiar de ziua ei. Toată lumea credea că a murit de la Covid

Benone Sinulescu s-a stins din viață în data de joi, 18 noiembrie, la 84 de ani, în patul său de acasă, la căpătâiul căreia a vegheat soția sa Leni. Regretatul artist a fost unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți interpreți de muzică populară din România, fiind iubit atât de public cât și de colegii săi de breaslă.

Elena Merișoreanu este una dintre „elevele” regretatului Benone Sinulescu, despre care solista își amintește că a învățat-o să cânte pe vremea când era doar o adolescentă de numai 16 ani.

„Colaboram mult, făceam turnee, ne știam din tinerețe. Această pierdere este imensă. După moartea lui Petrică, parcă e un blestem, ne pier stelele. Aveam 16 ani când am venit în Bucuresti și mi-a dat primul cântec. L-am mai sunat, dar nu a răspuns. Niciodată nu vorbea urât despre cineva. Dumnezeu să-l odihnească în pace.”, a declarat cântăreața Elena Merișoreanu.

Elena Merişoreanu, prăbuşită de durere după moartea lui Petrică Mîţu Stoian: „Plâng de nu mai am voce”

Elena Merişoreanu a primit vestea morții premature a cântărețului mehedinţean Petrică Mîțu Stoian cu mare tristețe. Cei doi urmau să se întâlnească, zilele următoare, la filmările pentru Revelionul 2022.

Artista a vorbit, printre altele, despre nobleţea sufletească a fostului său coleg de scenă şi a declarat că nu se mai simte în stare să continue filmările pentru Revelionul 2022 în lipsa lui Petrică Mîţu Stoian.

Elena Merișoreanu, promisiunea făcută Ionelei Prodan pe patul de spital. Cântăreața a dezvăluit totul după ce Reghe a anunțat că vrea să divorțeze de Anamaria Prodan

“Vai de capul meu, nu mai pot! Plâng de nu mai am voce! Am vorbit curând cu el, venea la toate evenimentele din familia mea. Venea de la Craiova și zice: ‘Pentru Lenuța mea sa nu vin eu?’ Astăzi am fost sărbătorită de Radio Iași și trebuia sa intre și el, dar în emisiune am aflat că mi-a transmis prin mesaj gândurile lui. La final am întrebat de ce nu a intrat el să îmi transmită. Atunci am aflat că e în spital, face recuperare și nu se simte prea bine.

Eu nu l-am auzit pe omul ăsta niciodată să se plângă că e bolnav, era plin de viață. Acum o săptămână și ceva a fost la filmări, aici, în București. Pe 10 noiembrie, miercuri, trebuia sa ne vedem la filmări la Antena 1. Și uitați-va că el nu mai este! Nici nu mă mai duc, pe cuvânt, nu mai sunt om. Nu, nu, nu pot să cred! E șoc pentru mine. Vă rog să mă credeți că nu mai am glas.

Era un coleg atât de bun, dragul de el. Nu avea dușmănie pe nimeni. Spunea să ii cânte toată lumea piesele, ca de aceea le-a făcut! Îmi pare extrem de rău, condoleanțe familiei!”, a declarat Elena Merișoreanu, printre lacrimi, pentru FANATIK.