ELENA UDREA a frământat pâine şi a mâncat DROJDIE, în direct la TV VIDEO

Invitată la o emisiune la Kanal D, candidatul PMP Elena Udrea a fost supusă la un test gastronomic, anume dacă ştie să facă pâine. Udrea s-a conformat şi a mâncat o bucată de drojdie goală, spunând că este foarte bună pentru stomac.

18 sept. 2014, 20:49
ELENA UDREA a frământat pâine şi a mâncat DROJDIE, în direct la TV VIDEO

Elena Udrea a acceptat provocarea şi a făcut aluatul pentru pâine. Procedurile au fost efectuate corect, însă din cauză că dospitul cocăi a durat ceva mai mult, nu se ştie ce gust a avut produsul final.

În timp ce pregătea ingredientele , Udrea a constatat că este prea multă drojdie, aşa că surplusul l-a mâncat pe loc. „E bună pentru stomac. E excelentă. Pentru cei ce au afecţiuni ale stomacului, drojdia este foarte bună„, a spus deputatul PMP.

Aceasta a recunoscut că gătitul nu mai este acum o activitate frecventă pentru ea. „Să spun că mai fac acum mâncare, aş minţi. Mai fac ouă fierte la micul dejun, că dacă le prăjesc miroase în toată casa şi nici nu sunt dietetice„, a admis Udrea.

Ea a povestit şi câteva lucruri legate de copilăria ei, menţionând expres că a fost o perioadă în care primea doar o pereche de pantofi pe an.

Elena Udrea a mai gătit într-un studio de televiziune şi în octombrie 2012, când a arătat cât de bine se pricepe să facă sarmale şi a vorbit despre curele de slăbire pe care le ţine. Elena Udrea spunea atunci că adoră mâncarea gătită. Preferatele ei sunt tocăniţele, sarmalele, chiftelele şi ciorbele. Ea chiar a arătat cât de pricepută este la pregătirea sarmalelor.

Pentru că este o gurmandă, Udrea spune că nici nu poate să ţină o dietă aşa cum şi-ar dori. „Încep dieta dimineaţa şi o termin seara”, a mărturisit Elena Udrea.