Elena Udrea a părăsit Costa Rica, împreună cu fiica ei. Se află în Europa şi s-ar putea întoarce în România

Elena Udrea a plecat, după mai bine de un an, din Costa Rica. Aceasta s-a întors în Europa, alături de fiica sa şi de mama sa, cu un avion de linie care a aterizat pe aeroportul din Frankfurt.

07 iul. 2019, 17:16

Elena Udrea, mama şi fiica sa au zburat la clasa economic, potrivit Antena 3, televiziune care a difuzat şi două imagini cu Udrea în avion.

Momentan, Udrea s-ar afla în Germania, la Frankfurt. Nu există informaţii despre următoarea destinaţie a Elenei Udrea, însă iubitul acesteia a afirmat recent că ar dori să-şi boteze fiica în România.

Elena Udrea a fugit din România în februarie 2018 în Costa Rica. Câteva luni mai târziu, în iunie 2018, Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. Patru luni mai târziu, Udrea și Bica erau arestate în Costa Rica.

Elena Udrea a fost capturată pe 3 octombrie și timp de trei luni s-a confruntat cu rigorile închisorii de acolo. Fostul ministru al Turismului a fost eliberat din închisoare, după ce judecătorii au decis suspendarea pedeapsei de șase ani de închisore în dosarul Gala Bute.