ELENA UDREA află marţi dacă va fi ELIBERATĂ din arest

Elena Udrea va afla săptămâna viitoare dacă va fi eliberată din arest. Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a stabilit pentru marți judecarea contestației depuse de fostul ministru față de arestarea sa preventivă în dosarul Microsoft.    

13 feb. 2015, 14:08
ELENA UDREA află marţi dacă va fi ELIBERATĂ din arest

Avocaţii Elenei Udrea au contestat la ÎCCJ decizia arestării, iar judecătorii Curţii Supreme o vor dezbate marţi, 17 februarie, într-o şedinţă de judecată care va începe la ora 8.00.

Elena Udrea se află în arestul Poliţiei Capitalei încă de marţi seară, când a fost reţinută de procurorii DNA, înainte ca miercuri să se decidă la ICCJ măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Avocaţii fostului ministru au contestat hotărârea judecătorului, iar Elena Udrea va compărea în faţa unui complet de cinci judecători.

CITEŞTE ŞI  Victor Ponta: Toţi vinovaţii să vină în faţa justiţiei, nu doar Elena Udrea

Elena Udrea s-a arătat încrezătoare, în mesajele postate pe Facebook, că va avea câşştig de cauză la judecarea contestaţiei.

„Judecătorii, oricine ar fi ei şi orice cauză ar judeca, trebuie să fie puternici şi curajoşi. Trebuie să ia decizii pe lege, fapte şi probe, nu pe ce spune televizorul. Încă o dată spun: am încredere că, la apel, se va ridica măsura arestului preventiv, pentru că nu a apărut absolut nimic în dosar de pe 29 ianuarie, când am fost pusă sub control judiciar, şi până acum.„, a scris Elena Udrea pe Facebook.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, un nou mesaj pe Facebook din AREST: „E un veritabil DELIR”