ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea: Am votat pentru un preşedinte liber, fără butoane

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP), a declarat, duminică, că a votat pentru un preşedinte liber, fără butoane, pentru ca o femeie să facă cel puţin la fel de multe ca un bărbat. Udrea a votat cu un buchet de flori în braţe. 

02 nov. 2014, 07:13

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul la Preşedinţie al PMP, Elena Udrea, a votat, duminică, la ora 09:00, la Liceul „Mihai Eminescu”, declarând că votează pentru o Românie frumoasă şi cu încredere că o femeie poate să facă cel puţin la fel de multe lucruri bune precum un bărbat pentru ţara ei.

 „Am votat pentru calea democraţiei, pentru justiţie independentă, pentru un stat puternic, dar şi pentru prosperitate. Am votat pentru un preşedinte care să fie în stare să construiască ceva în România, pentru a o duce mai departe, am votat pentru un preşedinte liber, fără butoane, pentru un preşedinte care să aibă libertate. Am votat pentru ca o femeie să poată face cel puţin la fel de multe ca un bărbat”, a declarat Elena Udrea, candidatul Partidului Mişcarea Populară (PMP).

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014.  Cei 14 candidaţi care au intrat în cursa prezidenţială sunt, în ordinea în care vor apărea pe buletinul de vot: Kelemen Hunor (UDMR), Klaus Iohannis (ACL), Dan Diaconescu (PPDD), Victor Ponta (Alianţa Electorală PSD-UNPR-PC), William Brînză (PER), Elena Udrea (PMP), Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu independent), Gheorghe Funar (independent), Zsolt Szilagyi (PPMT), Monica Macovei (independent), Constantin Rotaru (Partidul Alternativa Socialistă), Călin Popescu Tăriceanu (independent) şi Corneliu Vadim Tudor (PRM).