Elena Udrea arată fantastic: Politicianul a dezvăluit câte kilograme a slăbit în doar două luni

Elena Udrea a dezvăluit în exclusivitate pentru România TV că în ultimele două luni, de când s-a apucat de dietă, a slăbit 12 kilograme.

11 aug. 2013, 07:57
Elena Udrea arată fantastic: Politicianul a dezvăluit câte kilograme a slăbit în doar două luni

„Am încercat ceva ce să funcţioneze în cazul meu, să fie uşor, să ţin pe termen lung. Am pornit de la o dietă pe grupele de sânge – am ales acele alimente care sunt sănătoase pentru mine, care am grupa 0 şi am încercat să combin în acelaşi timp cu o dietă disociată, dar cu alimentele permise la grupa mea de sânge (…) Foarte mult sport, multă apă plată şi fără zahăr. Nu am mâncat după 6-7 seara. Am slăbit în aproape două luni„, a declarat Elena Udrea la România TV.

Politicianul a precizat că grupa 0 este o grupă de carnivori. „Îmi place carnea. Mi-ar fi plăcut să pot mânca brânză, dar nu se recomandă, doar cea din soia. Îmi plac prunele, ananasul. La grupa 0 nu se recomandă portocalele”, a mai spus Elena Udrea.

Ea a precizat că a pierdut multe kilograme în urma dietei. „Am slăbit cam 12 kg. Nu a fost chiar puţin. O să încerc să mă menţin. Marea şi delta sunt extraordinare pentru cei care sunt la dietă sau vor să trăiască sănătos”, a mai spus cea mai sexy femeie politician din ţară.

Nutriţionistul Cristian Mărgărit a felicitat-o pe Elena Udrea pentru dieta adoptată şi pentru rezultatele formidabile.

„Formula la care a ajuns este una foarte bună în general, nu doar pentru o grupă sau alta. A făcut bine ce a făcut, râde, e veselă, a slăbit. Asta este măsura – modul în care te simţi, dacă est fericit, ai energie să faci sport„, a spus nutriţionistul, care a subliniat că Elena Udrea arăta bine dintotdeauna, doar şi-a pierdut forma puţin şi acum şi-a revenit.

Cristian Mărgărit a precizat că pentru femei este foarte important să mănânce ciorbe, supe de peşte pentru că sunt bogate în colagen, care este minunat pentru ten. Deasemenea, somnul şi relaxarea sunt şi ele foarte importante pentru menţinerea siluetei.

Elena Udrea se află în Delta Dunării, într-o mică vacanţă. „Am vizitat o parte din Deltă, astăzi mergem la Sf. Gheorghe. Nu te plictiseşti în Deltă, sunt foarte mulţi turişti străini, sper să plece cu impresii foarte bune”, a mai spus Elena Udrea la România TV.