Elena Udrea are un nou iubit? Află ce a declarat politicianul, în premieră, despre „Acela”

Elena Udrea a vorbit în premieră, la România TV, despre presupusa sa relaţie cu un nou bărbat, după ce fanii şi presa au crezut că în pozele postate de ea pe Facebook apare noul său iubit.

11 aug. 2013, 08:14
Elena Udrea are un nou iubit? Află ce a declarat politicianul, în premieră, despre „Acela”

„Noi, aici, în deltă, ne-am propus să facem în continuare promovarea destinaţiilor turistice româneşti. Am găsit un grup de colegi, de colaboratori, mergem în acele destinaţii şi încercăm să promovăm turismul românesc. Am văzut la fotografiile cu colegul meu diverse comentarii, de aceea am postat o imagine cu el şi soţia sa”, a precizat Elena Udrea la România TV.

Udrea a precizat, în exclusivitate, că nu există un „Acela”, aşa cum l-a denumit pe Facebook. „Lămurirea de ieri venea pentru că erau fani şi presă care se întrebau cine era domnul din fotografie”, a mai spus femeia politician.

Elena Udrea a mai vorbit la România TV şi despre prezenţa familiei preşedintelui Traian Băsescu pe litoral. „Ştiu că domnul preşedinte este cu familia pe litoral, mă bucur că şi el promovează litoralul. Mă gândeam să îi dăm titlul de cel mai fidel turist, pentru că toate vacanţele şi le face în România”, a glumit Elena Udrea.

Tot la România TV, Elena Udrea a vorbit şi despre dieta sa şi a dezvăluit câte kilograme a pierdut în doar două luni. Citeşte aici mai multe: Elena Udrea arată fantastic: Politicianul a dezvăluit câte kilograme a slăbit în doar două luni