Elena Udrea aruncă bomba: „Două note ale SRI arată fără dubiu că Kovesi şi Coldea ştiau clar cum au decurs lucrurile la Gala Bute” VIDEO

Fostul ministru Elena Udrea este în prezent încarcerată la penitenciarul Târgşor, unde îşi ispăşeşte pedeapsa din dosarul Gala Bute, în care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare.

19 feb. 2023, 22:14
Elena Udrea aruncă bomba: „Două note ale SRI arată fără dubiu că Kovesi şi Coldea ştiau clar cum au decurs lucrurile la Gala Bute” VIDEO

Elena Udrea a acordat recent un interviu din penitenciar, în care a povestit detaliat care au fost legăturile dintre urmărirea sa penală şi, în final, condamnarea sa, şi ceea ce numeşte „Statul Paralel”, din care ar face parte, printre alte personaje politice şi din serviciile secrete, Florian Coldea, Monica Macovei şi fosta şefă a DNA, Laura Codruţa Kovesi.

În interviul acordat televiziunii Realitatea Plus, Elena Udrea a fost întrebată ce anume i-a făcut pe Coldea şi Kovesi să se întoarcă împotriva ei, când o bună perioadă de timp au fost în relaţii aparent bune.

„N-a fost un lant de iubire, ci un plan foarte bine pus la punct, care nu a fost facut la Bucuresti. Este un plan neomarxist si s-au facut experimente pe Romania, pentru a vedea cum poate fi controlata o tara din care sunt scose toate resursele. Cred ca acesti potentati ai lumii care se intalnesc periodic  pentru a ne spune despre pandemii, cum sa stam in casa, ce sa mancam.”, a spus Elena Udrea.

Elena Udrea: „Coldea şi Kovesi au pus denunţătorii să declare că ce au făcut a fost in interesul meu”

Apoi, Elena Udrea a dezvăluit că se află în posesia mai multor documente care îi arată clar nevinovăţia în dosarul Gala Bute, pe care instanţa ar fi refuzat să i le admită ca probe.

„Aceste note arată că Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi au știut cum stau lucrurile în gala Bute și că nu am nicio vină în acest dosar făcut de Kovesi la adresa mea, pentru că acest dosar este dosarul lui Kovesi semnat de ea, asumat de ea. Rechizitoriul este asumat și semnat de Kovesi. Iată încă un motiv care a fost pentru ea, cumva necesar, ca acest dosar să nu pice în instanță, să nu fie rejudecat, pentru că este singurul ei dosar cu care se mai poate lăuda în România.

Cred într-o eventuală candidatură a lui Kovesi în România, candidatură pe care o văd extrem de probabilă la președinția României. Se poate lăuda cu o mare victorie, a băgat-o pe Udrea în pușcărie. Toate celelalte dosare de pe vremea ei au căzut în instanță.”, a mai spus Udrea.

Elena Udrea: „Soros l-a sunat personal pe Traian Băsescu”

Udrea susţine că Monica Macovei este unul dintre personajele cheie pe care miliardarul George Soros a încercat să le impună în România.

„Soros l-a sunat personal pe Basescu sa-l roage s-o sustina pe Macovei la presedintia Romaniei. Apoi ea a fost pusa sa candideze impotriva mea la presedintia PDL, asa a castigat Blaga. Apoi a fost pusa de Coldea sa formeze partidul M10, care sa traga din voturile PMP, un partid branduit cu Traian Basescu. Ea era vazuta ca omul lui Basescu, iar Sebastian Ghita povesteste cum Macovei a fost pusa mereu sa ma saboteze.”, a mai spus Udrea.

Citeşte şi: Gabriel Oprea aşteaptă sentinţa în dosarul Gigină. Tribunalul dă verdict în 10 zile